Grip Anledningen!

Unn deg en Amazing Space behandling!

Image

I perioden tirsdag 12-22.januar får du behandlingen ved kjøp av  3 hudpleieprodukter fra Amazing Space. Perfekt for deg som ønsker en fuktighetsboost til vinterhuden.

Bestill time:

Ring oss på 21 39 22 65 eller send oss en epost på okologisk@parfymeri.no. Husk å skrive ditt mobilnummer i eposten.

Prisvinnende AMAZING SPACE er en produktserie spesielt velegnet til kvinner og menn som bor på den nordlige halvkule,  den er produsert og designet i Danmark.

Hver behandling dyprenser, eksfolierer, fukter og strammer opp. Hudpleieren tilpasser masker etter din huds behov; slik at huden din blir silkemyk og glødende etter behandling. Hudpleieren masserer med krystallstener og stimulerer trykkpunkter i ansiktet for å gi deg en helhetlig behandling.
Serien er bygget opp omkring hovedingrediensen Inca Inchi oljen. En eksotisk, fair trade, økologisk planteingrediens med essensielle omega fettsyrer.

Oljen medvirker til gjenopprettelse av hudens naturlige barriere og elastisitet. Oljen spiller også en stor rolle i helingsprosessen og reguleringen av forhorningen, den har anti-age virkning, er regenererende, samt holder på hudens naturlige fuktbarriere. Derfor er oljen en spesielt viktig ingrediens til tørr hud.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s