4 deilige nyheter fra Amazing Space

Vi kan nå glede med hele 4 nye produkter fra en av våre mest populære serier, Amazing Space! Nyhetene inkluderer et serum, ansiktsolje, ansiktsskrubb og kroppskrem.

Formula B serum- Perfekt for eksemhud

Regenererende og kraftig hydrerende serum med vitamin B3 og beroligende kamille. Perfekt under den daglige kremen til alle hudtyper og spesielt effektiv til lindring av sart, stresset eller problematisk hud. Anvendes daglig i ansikt og hals.

 

Rosehip Repair- Perfekt for arr og pigmentflekker

Anti-innflamatorisk og lindrende ansiktsolie med nærende og beskyttende egenskaper. Rik på hybenkjerne og vitamin C, kjent for å forebygge hudens aldringstegn samt morgenfrue ekstrakt som beroliger, heler og demper rødhet. Anvendes daglig 3-4 dråper fordelt i et lett lag i ansikt og hals under ansiktskremen.

 

Butter Polish- Mild fuktgivende skrubb

Mild skrubb til ansiktet som eksfolierer uten å irritere huden, etterlater huden myk og glatt. Bruk en liten mengde på tørr hud med fuktige fingertupper og masser i sirkulerende bevegelser i 2-3 min. Rens av med lunkent vant. Gjenta 1-2 gange pr. uke.

 

 

Bodylicious- Lukseriøs body balm med rose

En nærende kroppsbalsam som smelter inn i huden etter bad. Høyt innhold av vitamin A fra mango, som forfiner og oppstrammer huden i kombinasjon med terapeutiske oljer, fra søt mandel og rose damask. Anvendes daglig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s