Nye økologiske Parfymer

o.15644

Nå har vi endelig fått inn parfymene fra April Aromatics!

April Aromatics er en naturlig parfyme linje, skapt av Tanja Bochnig fra Tyskland. April Aromatics har skapt parfymer som ikke bare «lukter» godt, men gjør du føler deg bra, fra innsiden og ut. Naturlig Parfyme er en gjenoppdaget tapt kunst, ved hjelp av naturlige ingredienser fra blomster, blader, røtter, bark, frukt og frø.
Råvarene er sertifisert økologiske eller viltvoksende og 100% av ingrediensene er fra ekte, ren og naturlig opprinnelse. Det er ikke brukt kunstige essenser, petroleum eller mineraloljer eller animalske ingredienser. Parfymene er unike og laget med kjærlighet og omsorg. April Aromatics  har forpliktet seg til å bruke den høyeste kvalitet av naturlige essenser tilgjengelig fra naturen.

Rosenlust 30ml

Hvis du er en roseelsker, er dette en duft for deg. Rosenlust er en blanding av flere av verdens roser, fra Bulgaria, Tyrkia, India og England. Rose er et symbol på kjærlighet, fred og skjønnhet, og blir sett på som «dronningen» av alle blomster. Den gleder ikke bare oss med sin fantastiske utseende, men det hjelper oss til å åpne vårt hjerte og å føle ubetinget kjærlighet.
Ingredienser: 100% naturlige ekstrakter av Rose Otto / Tyrkia, Rose / Bulgaria, rosevann Rosewood / Brasil, Pink Grapefruit / USA, Ambrette Seed, Tonka Bean, orrisrot, organisk alkohol.

Rose L’Orange 30ml

Rose L’Orange er en floral og søt duft. Den har en liten undertone av vanilje og inneholder rene ekstrakter av Rosa Centifolia og Rose Otto Tyrkia, blandet med Neroli og applesinblomst. Denne svært feminine duften er en av våre mest populære parfymer for øyeblikket.
Ingredienser: 100% naturlige ekstrakter av bitter Orange / Italia, Mandarine / Italia, neroli / Tunisia, Rose Otto / Tyrkia Palmarosa / Brasi, Bourbon Vanille, Perubalsam, Ylang Ylang, organisk alkohol

 

Unter den Linden

Lindblomst ekstrakt fra Frankrike  blandet med Magnolia blomster og et hint av sitrus i en base av økologisk alkohol. Denne blandingen skaper en delikat duft med en vakker, lys,  blomstersøt med hint av honning. Det minner oss om den tiden da lindtrær står i full blomst. Denne duften er ganske feminin og kan brukes fra dag til kveld. Unter den Linden omgir oss som en svak sky av duftende varme. Ingredienser: Naturlige ekstrakter av Lindenblossom / Bulgaria og Frankrike, Mimosa / Frankrike, Frangipani / India, honning ekstrakt, Bergamot Italia, Gardenia, organisk alkohol

Liquid Dreams

Denne ungdommelige, lett duften minner om et åpent felt av greener og blomster. Friske og rene toner av sitrus, lilje  fra Frankrike og søt osmanthus blomst fra Kina gjør Liquid Dreams til en forfriskene duft. En perfekt duft for dagen.
Ingredienser: 100% naturlige ekstrakter av Lemon Peel / Sisley, Linden Blossom / Bulgaria, Narzissus / Frankrike, Osmanthus Blossom / Kina, Organisk-Alkohol

 

Nectar of Love

En veldig sensuell, dyp og rik parfyme, som inneholder de mest dyrebare essenser samlet fra hele verden. En eksotisk blanding av fruktnektar og ekstrakter av hvite tuberose, Jasmine, Bulgarsk Rose, Neroli fra Tunisia, på en seng av sandeltre. Denne duften er en kraftig afrodisiakum og seriens mest eksklusive duft. Den er svært konsentrert og trengs kun i små mengder. Ingredienser: 100% naturlige ekstrakter av bergamot / Italia, neroli / Tunisia, Rose Otto / Tyrkia, Jasmine sambac / India, tuberose / Frankrike, Ylang Ylang / Thailand, sandeltre / India, Bourbon vanilje, organisk-Alkohol

Erdenstern


Den maskuline
fusjonerer med det feminine og mystiske. Når jorda puster sakte om høsten, utstråler hun en duft av ferdigstillelse og alt er klart for å hvile. Deretter løfter sløret deg, som en tåke over daler og transporterer oss utover i tid. Myk musk og varme toner av ambra fengsler sansene, mens jordnær vetiver minner oss om sommerens gleder. Tobakksblader sammenvevd med mild sødme av tonka og kakao, flettet inn i myrra. Dette lykksalig balanse mellom verdener, kjønn og følelser, varmer og guider oss til et personlig sted av komfort og fred.

Ray of Light

/Ray of Light -budbringer av klarhet og kjærlighet – en frisk duft, preget av lysstyrke og dermed bringe ro selv i våre mørkeste stunder. Kjærnen av parfyme er sitron, som i ulike kulturer symboliserer hjertet. «Ray of Light er en metafor for det søte livet. Nyt duften av frisk sitrus frukt, full av sitroner, lime, rosa grapefrukt, appelsiner og bergamot» En deilig grønn harmoni av mynte og galbanum utfyller den rike sitrusessensen. Basen kommer fra vetiver og aromatisk tobakk og gir en dyp kontrast til de lyse sitrusnotene. Ray of light er solstråle som kiler nesen både sommer og vinter- hver gang vi ønsker                                                                               varme og lys.

Tempted Muse

/Denne naturlige parfymen er inspirert av «Nektar of the Gods». Søt, fruktig, gyllen, med ekstrakter av Frangipani, tuberose, jasmin, rose, Tonkabønne. Intensjonen med denne duften var å skape en festlig duft, som samtidig er mystisk og oppløftende. Tempted Muse er et afrodisikum, og den søte nectaren skal minne oss på det søte livet, som alltid er tilgjengelig. En parfyme med en Aura.

Noter: Frangipani, tuberose, jasmin,rose, tonkabønne, sandeltre,  ylang ylang, rosa grapefrukt, vanilje, anisfrukt

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s