Nyhet: Shampoo og balsam fra Rudolph Hair

Nå har vi fått inn nyhetene Blossom Shampoo, Herbal Mint Shampoo og Forever Soft Conditioner fra Rudolph Care. Disse nyhetene har vi ventet lenge på og vi elsker de!

Rudolph Blossom Shampoo

Eksklusiv og nærende shampoo med ekstrakter fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gjør det vakkert og skinnende. Blossom Shampoo gir et mykt skum og har mild duft av bringebær og fiol. Nærende ingredienser som ringblost, hveteprotein og aloe vera gjenoppretter håret og stimulerer hodebunnen . Blossom Shampoo er egnet for alle hårtyper og kan brukes av både menn og kvinner. Spre en liten mengde Blossom Shampoo i vått hår og masser. La de fine skum i håret i 1-3 minutter. Skyll håret grundig. Gjenta etter behov. Bruk så Forever Soft Conditioner for optimal pleie og mykhet.

Rudolph Herbal Mint Shampoo

Luksuriøs og nærende shampoo med økologiske grønne urter som styrker håret og forhindrer tørr og irritert hodebunn. Herbal Mint Shampoo gir et mykt skum som vasker håret rent uten å tørke eller stjele glans. En mild og frisk duft av mentol vekker sansene og gir en friskhet som varer hele dagen. Herbal Mint Shampoo er egnet for alle hårtyper og kan brukes av både menn og kvinner. Spre en liten mengde Herbal Mint Shampoo i vått hår og masser. Skyll håret grundig. Gjenta etter behov. Følg opp med Forever Soft Conditioner for optimal pleie og mykhet.

Rudolph Forever Soft Conditioner

Balsam som gir næring og gjenoppbygger håret med økologisk olje fra avocado, honning og ringblomst . Forever Soft Conditioner har en herlig kremet konsistens og mild duft av bringebær og fiol. De naturlige ingrediensene gjør håret mykt, sunt og lett å gre ut uten å forlate håret tungt, flatt og fettete. Forever Soft Conditioner gir optimale resultater sammen med Blossom Shampoo eller Herbal Mint Shampoo. Spre en liten mengde Forever Soft Conditioner i tuppene av fuktig, nyvasket hår. Masser lett og la balsamen arbeide 1-3 minutter i håret – eller lenger hvis du ønsker en intensiv behandling. Skyll håret grundig.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s