Derfor elsker vi antioksidantprodukter

antioxidant-V21

Vi har alle hørt om frie radikaler og antioksidanter, og fler og fler studier viser nå virkelig viktigheten av disse. «Helt fra begynnelsen av Organic Pharmacy var mitt mål å kunne putte så mange plantebaserte antioksidanter på huden vår som mulig» sier grunder Margo Marrone.

Frie radikaler er en vesentlig bidragsyter til aldring av huden, og de svekker og ødelegger bindevev, slik som kollagen og elastin, noe som resulterer i slapp og rynkete hud. Produkter med antioksidanter nøytraliserer de frie radikalene og reparerer også eventuelle skader de forårsaker, som er avgjørende for en vakker hud.

Her er noen antioksidant regler:

1) Innlem antioksidanter i din hudpleie rutine hver dag.

2) En enkelt antioksidant er ikke så effektiv som en blanding. En blanding av antioksidanter vil være mer effektiv på å bekjempe frie radikaler enn bare én.

3) Plantebaserte antioksidanter er viktig. Ikke bare holder de seg stabile, men bidrar faktisk til å reparere skaden.

4) En blanding av vannløselige og fettløselige antioksidanter er nødvendig for å gi total cellebeskyttelse.

Våre topp 4 Antioxidant Essentials

Carrot Butter Cleanser

Rensing er den viktigste delen av å opprettholde og oppnå vakker hud. Uten å rense huden vil kremer og spesielle behandlinger ikke penetrere ordentlig og døde hudceller fjernes ikke. Ringblomst og gulrot styrker huden som antioksidanter. Rosmarin er antibakterielt og lavendel roer ned huden. Fjerner skånsomt all makeup inkludert øyemakeup.

Carrot-butter

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Firming Serum

En kraftig anti-aging serum som gir umiddelbar oppstrammende effekt. Det reduserer rynker, nøytraliserer frie radikaler, reverserer hudskader, strammer og jevner huden.

For alle hudtyper. Utviklet etter nyeste forskning, Antioxidant Face Gel og Antioxidant Face Firming Serum er en kraftig duo som sammen løfter, jevner, reparerer og regenererer huden. Serumet kalles av våre kunder «askepott olje». Kraften av Rose Hip, grapefrukt, Alphalipoic syre, DMAE, gulrot og grapefrukt gjør denne oljen 50 ganger sterkere enn Rose Hip alene. Reverserer solskader, strammer og jevner huden, redusere rynker, nøytraliserer frie radikaler.

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel

En kraftig anti-aldring, lys gele som er rik på urteekstrakter og cosmeceuticals. Strammer og minimerer porer, nøytraliserer frie radikaler og reduserer rynker.

For alle hudtyper. Basert på det nyeste innen forskning, Antioxidant Face Gel og Antioxidant Face Firming Serum er en kraftig duo som sammen løfter, jevner, reparerer og regenererer huden. Geleen er lett og rik på urteekstrakter og cosmeceuticals som ikke bare løfter, men også minimerer porer. Den er rik på marine alger, sjø mineraler, næringsstoffer, urter som stimulerer kollagen og cosmeceutical vitaminer.

antioxidant-gel-serum

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s