9 rike fuktighetskremer som du bør investere i nå

vinter-hud

Når temperaturen faller og nettene blir lange, og ikke minst når huden begynner å bli tørr og livløs vet vi at høsten og vinteren i anmarsj.  Heldigvis finnes det nå rike fuktighetskremer med ingredienser som reparerer og som trekker dypt inn i huden, og som er perfekte nå på vinterstid.

1.Sisley Confort Extreme Day Cream For Dry Skin

En rik fuktighetskrem som beskytter huden mot kulden, og som reparerer tørr og sensitiv hud.

3473311622006_98_1_1-300x3001

 

2. La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream er en legendarisk krem som med sin nærende kaviar ekstrakt strammer opp huden, øker elastisiteten og gjør huden glatt og silkemyk. En ekstragavant opplevelse som bør nytes hver dag.

skin_caviar_luxe_cream__gl-mv0001-collection-pdp-cj_438_1_11

3.Omorovicza Gold Rescue Cream

Omorovicza Gold Rescue Creams ekstravagante rike formularen beskytter og reparerer huden for et utstrålende og forynget utseende. Gold Rescue Cream gir intens pleie og slukker tørsten hos den tørreste hud.

gold-rescue-cream-prod-430x4301

5. Crême De La Mer

Dette er den legendariske La Mer kremen som gjør din hud myk, smidig og gjennomfuktet. På sikt blir huden myk, linjer og porer forfines og huden stråler av en sjelden ungdommelighet.
Rødhet og irritasjon i huden vil drastisk minimaliseres.

3320-02-large31

6.Kiehl’s Ultra Facial Deep Moisture Balm

Kiehl’s Ultra Facial Deep Moisturie Balm Tørr hud som fremstår kjedelig og ru er en utfordring for mange menn og kvinner verden over. Kiehl´s introduserer nå Ultra Facial Deep Moisture Balm, som gir rik fukt til tørr og svært tørr hud.

k-balm1

7. The Organic Pharmacy Double Rose Ultra Cream

En rik luksuriøs pleiende dagkrem. Gjennomfukter svært tørr hud og gjenoppretter elastisiteten. For tørr, dehydrert hud. En rik, pleiende krem beriket med nattlysolje, Rose Hip Rose og gir umiddelbar lindring til dehydrert, tørr hud. Ideell for å beskytte huden i vinterhalvåret, spesielt for ski, i luftkondisjonerte omgivelser eller før og etter flyreiser. Kan brukes som kuldekrem.

top-rose-430x2821

 

8. Amazing Space Beauty Butter Cacao Bean & Rose Balm

Passer til Tørr, sensitiv og moden hud eller som intensiv nattkrem i perioder, eller i ekstremt kaldt klima. Mild og fløyelsmyk nattbalsam laget på bløtgjørende kakaosmør rik på regenererende lipider og antioksidanter. De essensielle oljene virker reparerende på huden. Perfekt til normale, tørre og sensitive hudtyper. Skjønn duft fra rose med anti-inflammatorisk og beroligende effekt

6005122-large1-300x3001

9. Giorgio Armani Beauty Supreme Recovery Balm

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Balmer en rik anti aging krem. Huden blir friskere og mer plumpet, og tegn på tretthet blir mindre synlig. Denne mirakel kremen gir deg deilig pleie til en tørr vinterhud.

balm-1-300x3001

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s