Nyperoseolje er det nye hudpleietrikse

nyperose-660x5161

Klikk.no skriver om nyperoseolje. Les hele artikkelen her

Supermodeller, skuespillere og artister bruker nyperoseolje for å gi huden fukt og glød.


– Jeg tar det på om kvelden og våkner med glødende hud, sa Miranda Kerr – og vips, der forsvant flasker med den gylne oljen fra hyllene i apoteker og helsekostforretninger i hele England.

Fornyer huden

Nyperoseoljen kommer altså fra frøene i selve nypene, og er full av C-vitamin og omega 3 og 6, som bidrar til å lege sår. I tillegg inneholder oljen retinsyre, som skal redusere fine linjer i huden og gi glød.

Oljen skal dessuten stimulere produksjonen av elastin og kollagen i huden.

Disse virkemidlene i kombinasjon, gjør at nyperoseolje er ypperlig til å bekjempe fine linjer og gi huden glød og liv.

Trekker fort inn

Siden nyperoseolje er en såkalt tørrolje, trekker den fort inn i huden. Du slipper å se ut som du har badet i olje, selv om du velger å bruke denne oljen på dagtid.

Denise Leicester jobber med aromaterapi og har grunnlagt den økologiske hudpleieserien Ila.

– Den er så lett at du til og med kan påføre noen dråper oppå sminken din for å friske opp trøtt kontorhud, sier hun til Daily Mail.– Likevel er den så fuktgivende at studier har vist at den reduserer synligheten på arr og brennmerker, fortsetter hun.

Flere som elsker den

Og det er ikke bare i sin rene form stjernene elsker denne oljen.

Kate Middletons hudpleier, Deborah Mitchell, har tilført nyperoseolje i sitt signaturhudpleieprodukt, LIA therapy treatment – en favoritt hos damer som Gwyneth Paltrow og Victoria Beckham.

– Nyperose er perfekt for alle aldre og hudtyper, inkludert de med rosacea og kviser, sier hun.– Jeg tilfører et par dråper i fuktighetskremen for å få enda bedre resultater. Kate elsker den fordi den gir huden en vakker glød.

Her er våre nyperoseoljer:

  • The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Seed Serum, Nyperose er godtkjent for sine foryngende og reparerende egenskaper, spesielt til arrdannelser uansett opprinnelse og er også virksom på strekkmerker. Dens høye innhold av essensielle fettsyrer, Vitamin C, Vitamin A, betakaroten og lycopene gjør at den reparerer og fornyer huden og vil også ha en forebyggende effekt på aldrende hud.

organic_pharmacy_rosehip_oil_11

 

last ned (15)

  • Amazing Space Rosehip Repair, Anti-innflamatorisk og lindrende ansiktsolie med nærende og beskyttende egenskaper. Rik på hybenkjerne og vitamin C, kjent for å forebygge hudens aldringstegn samt morgenfrue ekstrakt som beroliger, heler og demper rødhet.

35ml_rosehiprepair-p-430x7351

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s