Get ready for party: Slik stråler du på julefesten

party-bilde2

Skal man virkelig skinne på julebordet eller festen bør du begynne noen dager i forveien med forberedelsene.

1. Velg sunn mat

Spis sunt og godt hele uken så har du et godt utgangspunkt. Søvn er også viktig så ikke legg deg for sent.Husk at en sunn kropp gir et vakkert utseende.

food

2. Ta en ansiktsbehandling

Ønsker du en skikkelig boost til ansiktshuden anbefaler vi Gimle BT-Cocktail Lift  Dette er en avansert ansiktsbehandling hvor mikrostrøm brukes for å behandle ansiktsmusklene, som gradvis mister sin spenst, noe som bidrar til synlige aldringstegn. BT-Cocktail Lift bidrar til økt kollagen-og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedret elastisitet i huden. Den komplette kombinasjonen av hudsliping med aktive produkter, oksygen for å øke fuktighetsnivået og regenererende lysterapi er den ultimate behandlingen mot hudaldring.

bt-hud

3. Fjern uønsket hår

Dette bør du gjøre noen dager før du skal bort så unngår du utslett eller rødhet. Voksing varer lenger, og det er noe du kan få hjelp med i salonger. Vi på Gimle tar alle mulige voksbehandlinger.

Epilation-5

4. Peel huden

Peel huden i ansiktet og kroppen godt. Da vil huden få en mye bedre glød og glans og produktene sitter godt på huden. Vi elsker å bruke skrubber til kroppen som har olje i seg i tillegg.

Våre favoritter for kroppen:

scrub

Våre favoritter for ansiktet:

  • Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel,  Denne peelingen med opal krystaller  lysner opp, bringer frem glød og strammer opp huden. Melkesyrebakterier og kraftfulle AHA syrer fornyer overflaten og stimulerer huden til cellefornyelse
  • Juice Beauty Green Apple Peel – Full Strength, Et kraftig hydroxy-acid kompleks av sertifiserte økologiske epler, sitron, drue juicer, rårørsukker og hvitpil bark eksfolerer og gir synlig forbedret hud, hudfarge og overflate
  • Sisley Gentle Facial Buffing Cream,  fjerner døde hudceller og urenheter, som er med på å gjøre huden trist og matt. Dette skånsomme produktet inneholder kamille, som har lindrende og mykgjørende egenskaper og gir en fantastisk virkning på sart hud

5. Legg en ansiktsmaske på natten

Bruk en ansiktsmaske som du kan ligge med på natten dagen før du skal bort. Dette er noe vi  alltid gjør for at huden virkelig skal se sunn, fuktet og frisk ut.

Våre favoritt masker:

sleep-mask

6. Lag et hjemme SPA

Hvis ikke du kan dra på SPA så lag ditt eget SPA hjemme. Fyll opp badekaret med  badeolje eller badeskum. Tenn så mange duftlys du kan og sett på rolig musikk som du liker. Vi bruker Tom E. Morrison  her på Gimle og det er nydelig musikk. Vi synes duften til Neom Real Luxery sine lys og badeprodukter er helt fantastisk, og den skal virke avslappende på oss.

bath

7. Selvbruningskrem

Ønsker du litt farge på kroppen er det lov å jukse litt med selvbruningskremer. Det er lurt å prøve seg litt frem så du finner den som passer din hud.

Mine selvbruningsfavoritter:

4453_100075261339_7936987_n[1]

8. Plei håret

Håret er viktig for at vi skal se sunne og vakre ut. Ta en hårkur dagen før, og ligg gjerne med den på natten. Håroljer  er også lurt hvis du har et slitt og flisete hår.

Våre favoritt hårprodukter:

oribe-slide-645x430[1]

9.  Få en glødende hud

En strålende og glødende hud er jo det vi ønsker oss aller mest, og da er mitt tips å bruke litt shimmerprodukter og oljer.

Våre favoritter:

  • TOP Tan Accelerator, er en krem med shimmer og farge i seg som gir kroppshuden en fantastisk glød
  • Sisley Sun Glow Gel, Herlig lett gele som gir mye glød. Finnes også til kroppen.
  • Omorovicza Gold Shimmer Oil, en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.

Body[1]

10. Neglelakk

Neglelakk må vi ha på, både på tærne og på fingrene. Gå for en knall rød farge.

Våre neglelakk favoritter er:

71b1a4038ae42da139fd35c61e2bbbd11

11. Duft

Jeg synes alle som skal på fest bør ha på seg en liten duft. På kvelden kan vi tillate oss å bruke litt tyngre dufter.Bruk tid på å finne en som passer deg og din personlighet.

Våre favoritt dufter:

nd.34589[1]

Da er det bare sminken som står igjen. Kom innom oss i butikken så hjelper vi deg.

God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s