Den perfekte gave er et duftlys

duftlys-bilde2

Å gi bort et duftlys blir aldri feil, og de finnes i mange varianter, farger og dufter.

Et duftlys vil ikke bare gi en god lukt i rommet, de vil også kunne ha en virkning på humør og stemning. Noen lys er friske og oppkvikkende, andre er mer krydret og stemningsfulle og noen er mer avslappende og beroligende. Også er det selvfølgelig bare noen som er vakre å se på og som lukter vidunderlig.

Her er noen av våre favoritter vi har på nettet delt inn de tre kategoriene:

Friske og oppkvikkende:

 • Neom Candle Feel Refreshed, Soltørket Siciliansk sitron skaper til sammen med fersk basilikum denne energigivende duften. Sitron virker rensende og oppløftende på et stresset sinn, og basilikum har lenge vært benyttet for å motvirke mental trøtthet og øker konsentrasjonen. Finnes med en veke også.
 • Neom Awaken The Senses Candle 3 veker. Denne duften med grapefrukt, lime og bergamot er formulert for å bidra til å øke energinivået ditt. Fordelene med grapefrukt er godt dokumentert, fra dens evne til å rense alle deler av kroppen til en oppbyggende virkning på hjernen. Lime er en kjent antioksidant og arbeider for å styrke immunforsvaret og gi mental energi, mens bergamot har en positiv innvirkning på humøret. En fantastisk pick-me-up. Finnes med en veke også.
 • Karmameju Hot Natural scented candle. En luksuriøs og sensuell blanding av berusende essensielle oljer fra blomster. Ylang ylang, patsjuli og geranium (stornebb) er balansert med virak, sitron og petitgrain for å løfte og glede sansene.

Avslappende og beroligende:

 • Neom Candle Real Luxury. Den sofistikerte og distinkte blandingen består av blant annet av jasmin som er hyllet for sin evne til å inspirere sansene og virker oppløftende. Denne unike duften er satt sammen med rosentre utvalgt for sine roende og varmende egenskaper som balanserer kropp og sinn samt beroligende lavendel. Finnes med en veke også.
 • Neom Sensous Candle 3 veker. Beroligende for kropp og sjel med de rike, varmende duftene av ylang ylang, frankincense og patchouli. Finnes med en veke også.
 • Neom Candle Tranquillity. Den rene grønne duften av søt Engelsk lavendel med basilikum og jasmin gjør denne duften til en himmelsk avbalanserende duft. Lavendel har en dokumentert beroligende effekt på kropp og sinn og har positive effekter på nattesøvnen.  Finnes med en veke også.
 • Munio Candea Scented Soy Wax Candles Marigold Flowers. Flowers Munio Candela Samling Naturella er et vakkert økologisk soyavoks kubbelys med naturlige ingredienser inspirert av gammel latvisk urtemedisin. Marigold Flowers lyset er parfymert med naturlig duft av lavendel og dekorert med ville urter og krydder fra den latviske landsbygda. Lavendel er kjent for sine helsemessige fordeler og dens beroligende evne til å lindre stress og depresjon.

Krydret og stemningsfulle:

 • Munio Candea Scented Soy Wax Candles Cinnamon, Munio Candela Samling Naturella er et vakkert økologisk soyavoks kubbelys med naturlige ingredienser inspirert av gammel latvisk urtemedisin. Munio Candea Scented Soy Wax Candles Cinnamon er parfymert med naturlig duft av kanel og dekorert med kanelstenger.
 • Neom Organics Christmas Wish Candle 3 veker. Neoms klassiske julelys, Christmas Wish med mandarin, kanel og tonka bønne virker avslappende og varmende. Den kommer i en lukseriøs, tung glasskrukke prydet med et vakkert gulldesign.
  Neoms julelys fremkaller utpreget juleduft av nybakt julekake fylt med varmende krydder og beroligende fruktnoter, perfekt når det er snødekt ute og du trenger litt juleglede inn.
 • ACQUA DI PARMA Cube Candle – Amber. Varm og krydret duft av amber.
 • Giorgio Armani Beauty Privè Candle Bois D`Encens. Giorgio Armani Beauty Privè Candle Bois D`Encens er en karismatisk, skarp og spirituell treduft som er Mr. Armani sin signatur duft. Inneholder hvit frankincense fra Somalia.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s