Denne oljen redder vinterhuden

Svært mange av våre kunder klager over tørr hud akkurat nå. Mange føler at de kan smøre og smøre huden, men likevel er den tørr. Den tørre vinterluften vi har ute nå, gjør at vi trenger en sunn fettbarriere i huden for å hindre at den tørker ut.

efamol-120-kps_webVårt råd til de som er tørre er derfor å ta tilskudd av gode fettsyrer. Beste for huden etter vår erfaring er nattlysoljen Efamol.  Nattlysolje kan stabilisere hormonbalansen og er en forutsetning for sunn hud ettersom den legger seg i huden og styrker barrieren.

Det er gjort mye forskning på nattlysolje og tørr hud. Tyske myndigheter tillater en daglig nattlysolje som behandling av atopisk eksem for å dempe symptomer som betennelser og tørrhet, og for å fremme den generelle tilstanden til huden. Nattlysolje er også godkjent som middel mot eksem i England.

 

Vi anbefaler at man starter med en dose på 3 kapsler daglig. Trapp så ned etter et par uker til 1-2 kapsler. Vi garanterer at du vil merke forskjell på huden din, mest sannsynlig etter kun en ukes bruk.

Efamol kan bestilles her. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s