10 skjønnhetstips for det nye året

hangover-beauty-tips2

Etter mange sene kvelder, juleselskaper og julestri kommer januar enten man vil det eller ikke. Energien er kanskje ikke på topp, og man har ikke så lyst til å starte på hverdagen igjen, men det finnes litt hjelp i små skjønnhetstips.

Her er våre beste tips for det nye året:

1. Ta av sminken før du legger deg

Du føler kanskje ikke for å gjøre det, men du vil alltid være veldig glad for det dagen etter. Fjerner du ikke sminken vil den tette igjen porene og huden vil se ennå verre ut når du våkner om morgenen. Har du ikke gjort det før så begynn med det nå.

wipes

2. Drikk vann før du går og legger deg

Du vil bli overasket over  hva et glass vann kan gjøre for deg etter en lang dag og kveld. Alkohol dehydrerer kroppen, og dette gjør at du føler deg dårlig. Bare et glass vann kan gjøre den store forskjellen, og huden din vil unngår å tørke helt ut. Er du litt oppegående tar du i tillegg til vann ekstra B-vit, magnesium og c-vit. Start det nye året med en D-tox kur så begynner du med litt blanke ark.

  • Bio Life Multi B.Stress,B-vitaminer, C-vitamin og magnesium er nødvendig for normal energiomsetning, samt normal funksjon i nervesystemet. 
  • Amazing Space D-tox,D-tox består av vitaminer, mineraler og vegetabilske ekstrakter, som alle alle styrker energinivået i kroppen. Inneholder brennesle, artisjokk, mariatistel og løvetann som har utrensende virkning på kroppen.

3. Sov godt

Legg en ekstra pute under hode. Ved å heve hode litt vil man unngå hovne øyne og ansikt generelt, og du vil føle deg mer opplagt. For å virkelig slippe hevelser og sovemerker anbefaler vi silkeputerekk.

  • Holistic Silk Silkeputetrekk
  • Neom Pillow Mist, En vidunderlig avslappende mist, spesielt utviklet for å hjelpe deg med å forberede kroppen til å sove. Med 14 av de reneste eteriske oljer som fortsetter misten å påvirke deg gjennom natten mens du sover. Inkluderer lavendel, jasmin, kamille og patchouli, hjeper duften Tranquillity å avslappe kropp og sinn for den perfekte natts søvn.

4. Ta deg en dusj

Det første du man gjør om morgen er jo som regel å ta seg en deilig lang dusj. Alternere med kaldt og varmt vann så vil huden din våkne opp. Bruk dusjsåper som lukter friskt og som gir deg litt energi.

dusj bilde

5. Fukt huden

Selv om du husker å drikke mye vann  vil du uansett bli ganske dehydrert  hvis man har drukket alkohol eller spist mye mat. Bruk gjerne dobbelt så mye fuktighetskrem som du ellers ville brukt, og gjerne en fuktspray og la den få god tid til å trekke seg inn før du tar på makeup. Vi anbefaler at man bruker en av av våre mirakelmasker på natten eller dagen derpå et par ganger i uken.

En deilig og oppfriskende ansiktspray er også deilig å kunne spraye seg med utover dagen.

Masker du kan du bruke på natten:

maske rekke

Masker du kan bruke når skaden først er skjedd:

maske bilde 2

Fuktspayer:

AV bilde

6. Øynene trenger ekstra pleie

Det er ofte øynene vi blir gjennomskuet på når vi er slitne så derfor er det ekstra viktig å tenke på at de trenger pleie, og bruke spesielle produkter som er rettet mot øyepartiet.

øyepleie bilde

7. Smink deg naturlig

Ingenting er verre enn folk som overdriver sminken dagen derpå. Ikke blir fristet til å dekke deg til, men hold deg til en naturlig look. Bruk  kun en farget dagkrem,  litt concealer hvor det trengs og en litt lys lebestift og kremrouge.

Farget dagkrem:

tint bilde

Concealer:

con bilde

Kremrouge:

Naturlige rosa lepper:

lip bilde

8. Open up your eyes

 Du kan godt være trøtt, men du vil jo ikke se trøtt ut. Bruk en øyevippetang og en god maskara i tillegg til produkter tilpasset øyepartiet så vil du få et våkent  blikk.

curl bilde

9. Spis frokost

Bare kaffe er ikke nok om morgen så prøv å spis litt frokost. Bare et eple eller en banan vil sette i gang metabolismen og vil hjelpe kroppen med å rehydreres. Man vil også få litt energi av mat, og føler du deg bedre, vil du også se bedre ut.

10. …og helt tilslutt SMIIIL.  Ingenting ser verre ut enn et surt ansikt.

Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s