Den viktigste ingrediensen for å beholde gløden i huden

glod-custom

Vinteren er her og vi mister mer og mer glød i huden ettersom dagene går, men heldigvis finnes det hjelp.

Den aller viktigste ingrediensen for å få til dette er vitamin C. I følge hudpleierne våre vil vitamin C som er stappfull av antioksidanter beskytte huden mot ytre miljøforurensning.  Den vil også redusere pigmentflekker, andre former for solskader og styrke kollagen produksjon som vil gi en sunn og klarere hud.

Dette er virkelig en ingrediens som gjør jobben sin og som vil gi deg synlige resultater.

Nuori Supreme-C Serum Treatment

Dette er en intensiv kur på 20 dager. Serumet bidrar til å reparere hudskader forårsaket av frie radikaler, lysner pigmentering, jevner hudtonen og gir glød. Pga en unik leveringsmekanisme kan 100% rent C- vitamin pulver blandes inn i serumet umiddelbart før den første påføring.

NUORI_Supreme-C_Serum_Treatment_1_comb (Custom)

 

 

Amazing Space Formula C Repair Face Cream

Aktiv, vitaminrik og cosmeceutisk ansiktskrem med fløyelsbløt konsistens. Forfiner og utglatter hudens overflate med naturlige hexapeptider fra valnøtt og pleiende sheasmør. Sterkt kompleks av C-vitamin motvirker cellenedbrytingen og stimulerer celledannelsen. Forebygger rynker. Helende og gjenopbyggende inca Omegaolie movirker irritatasjon og rødme. Fuktbooster. Den essensielle Neroliolje fra appelsintreets blomst gir bl.a. en mild aromaterapeutisk duft. Brukes morgen og kveld på nyrenset hud.

50ml_formula-c-small

Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer

Inneholder en blanding av økologisk fruktstamceller og en kraftig Vitamin C som minimaliserer skade på DNA og akselererer cellulær fornyelse. Patenterte frukt stamceller penetrerer dypt i huden og stimulerer cellulær reparasjon mens virksom Vitamin C forsterker kollagen produksjonen og igjen gir fornyet elastisitet til huden.

juicebeauty_stemcellular_moisturizer_900x900

The Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask With Vitamin C And Papaya

Ved hjelp av enzymer og mild eksfoliering  fjernes døde hudceller, svarte prikker reduseres, leverflekker lysnes, fine linjer forminskes og huden fuktpleies. Ny glød, myk og fornyet hud som er tilbake til normalen.

organicpharmacy-enzyme-peel-mask-1

Omorovicza Gold Eye Lift

Omorovicza Gold Eye Lift er en næringsrik, antialdrende øyekrem som reduserer synligheten og dybden av fine linjer og rynker og fornyer elastisiteten. Den gjør også hudtonen klarere og hjelper å redusere solskader rund den delikate øyekonturen.  Vitamin C korrigerer hudtonen og hjelper å redusere synligheten av pigmentflekker; den hjelper også å øke syntesen av kollagen og elastin for å gjenopprette elastisiteten.

omo eye

Kiehl’s Powerful-strength Line-reducing Concentrate

Denne hudbehandlingen, som inneholder 10,5% ren vitamin C, er klinisk påvist å forbedre hudens struktur og glød, samt redusere fremkomsten av linjer og rynker.

Powerful_Strength_Line_Reducing_Concentrate_3700194715946_1.7fl.oz. (1)

Juice Beauty Stem Cellular Cleansing Oil

Juice Beauty Stem Cellular Cleansing Oil er en silkemyk olje som beviser at rens både kan være effektivt og skånsomt på en gang. Denne dyptrensende oljen er formulert med grapefrukt og solsikkeolje. En egenutviklet blanding av stamceller fra frukt og vitamin C, kombinert med økologiske fruktsyrer gir en optimal rens.Juice Beauty Stem Cellular Cleansing Oil er ideell for alle hudtyper og spesielt gunstig for hud som viser tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og solskader.

JB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s