Dette fortjener en mamma

mor-custom

På lørdag er det morsdag og alle mammaer fortjener noe ekstra på denne dagen. Det trenger ikke være noe man kjøper, men vi vet at det alltid er litt deilig med litt luksus eller pleie i hverdagen.

Her er våre morsdagsgavetips vi vet hun vil bli glad for:

The Organic Pharmacy Sweet Vanilla Dry Oil

Fylt med en delikat duft av søt vanilje, nærer og reparerer denne deilige oljen både hud og hår. Beriket med en eksklusiv cocktail av 7 forskjellige antioksidantrike planteoljer og en lett konsistens som absorberer raskt inn i huden.

dry oil

The Organic Pharmacy Rose Balm

The Organic Pharmacy Rose Balm er en rik og beroligende balm som pleier tørr hud, hår, negler og lepper.

large_27378_the_organic_pharmacy_rose_balm_10g

The Organic Pharmacy Rose Diamond

The Organic Pharmacy Rose Diamond Face Cream, er en rik fuktbombe som umiddelbart gir huden din alt den trenger. Verdens mest overdådige ingredienser, den nyeste teknologi, alt satt sammen for å gi deg ett unikt resultat som du tydelig kan se og føle. Huden plumpes og strammes; samtidig gir diamant pulver en fantastisk glød.

504574345_1_tabletop

Amazing Space Mango & Black Pepper Body Sufflé

Delikat fuktpleiende og super bltdgjørende kroppskrem med A-vitaminrik anti-aldrings virkende mangosmør og sort pepper som bedrer mikrosirkulasjonen.

as_mango_black_pepper_body_suffle-small-custom

Karmameju Foxy Exfoliating salt balm

Skjem deg bort med denne sensuelle kroppspleien med Himalayasalt for skånsom eksfoliering av tørr hud. Vår renegerende krem kombinerer sea buckthorn (tindved-), argan- og nypeoljer hedret for deres kraftfulle antialdrende egenskaper. Treaktige vetivert, patsjuli og sedertre balanserer og løfter sinnet, mens den gjenoppretter og renser huden.

karm-seb-fo_2-custom

Holistic Silk Sovemaske Rose

Det lukseriøse internasjonalt anerkjente britisk lagde Holistic Silk sine fløyelsmasker, fylt med lavendel; er en vidunderlig opplevelse. Den stenger alt lys ute og fyller luften rundt deg med deilig avslappende aroma. Det vakre fløyelsbåndet gjør at du kan justere masken og du vil ha følelsen av å ikke ha noe over øynene.

new_rose_blossom_hr-custom

Karmameju BUFF Natural Body Brush

Karmamejus milde kroppsbørste er laget av bærekraftig bøk og naturlige Tampico bust. Unikt for den meksikanske Agave planten, er Tampico fiber enestående for sin renhet og elastisitet, noe som gjør den ideell for tørr børsting.

body-brush-buff-natural-body-brush-karmameju_2-custom

Munio Candea Scented Soy Wax Candles Marigold Flowers

Munio Candea Scented Soy Wax Candles Marigold Flowers Munio Candela Samling Naturella er et vakkert økologisk soyavoks kubbelys med naturlige ingredienser inspirert av gammel latvisk urtemedisin. Marigold Flowers lyset er parfymert med naturlig duft av lavendel og dekorert med ville urter og krydder fra den latviske landsbygda.

cl007-xl_1_-custom

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s