Jobb innenfra med Amazing Space

Visste du at en av våre favorittmerker Amazing Space også lager kostilskudd? Vi elsker disse som er proppfulle av  vitaminer, mineraler, omegafettsyrer og urter, noe som gir vakker hud, blankt hår og sterke negler. Fyll opp kroppens energilagre og styrke immunforsvaret og sov bedre med Amazing Space!

12407361_532252866942998_392830846_n

D-Age Beauty Nutrition 

D-Age tabletter inneholder organisk bundet vitaminer, mineraler og planteekstrakter som «forynger» ved å styrke og beskytte kroppens bindevev. Ekstrakt av rødt drueskall er kjent for å forebygge aldring av huden og gir glans og glød til både hud og hår ved hjelp av silisium. En cocktail av vitaminene A, B2, B3, selen og biotin bidrar til en sunn, glatt og smidig hud. Vitamin A er kjent for å være oppstrammende ved å fremme dannelse av bindevev og komplekset av vitamin B fremmer sunn hud. Selen beskytter cellene mot skade. Biotin (B8) er en co-enzym som er involvert i kroppens egen dannelse av fettsyrer, protein og keratinsyntese. Sink og brennesle balanserer og virker antiimflammatorisk.

D-Tox morgenprogram

Inneholder brennesle, artisjokk , mariatistel og løvetann med en rensende effekt på kroppen. Gurkemeie, guarana, C vitamin og maté er kjent for å stimulere fordøyelsen og balansere appetitten. Konsentrert grønn te gir sterke OPC antioksidanter som hindrer aldring og et høyt innhold av rosenrot er kjent for å styrke kroppens vitalitetnivå.

D-Stress kveldsprogram 

D-Stress tablett inneholder vitaminer, mineraler og planteekstrakter som styrker kroppen, optimaliserer skjønnhetssøvn, og hindrer oksidativt stress. Magnesium kombinert med sitronmelisse gir en beroligende effekt på både kropp og sinn ved inntak før sengetid og fungerer styrkende og styrker huden, slimhinner og cellemembraner . Kakao og brokkoli spirer er involvert i hudens forsvar mot aldring ved hjelp av antioksidanter quercetin og isothiocyanates som motvirker oksidativt stress. Sarsaparilla (vørter) er kjent for å lindre hudproblemer i kombinasjon med vitamin B6, B9 og B12-vitaminer som fremmer sunn vekst av hud – hår og negler. Gurkemeie er kjent for å rense kroppen innvendig og vitamin D har en styrkende effekt på bein, tenner og bindevev.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s