6 tips for å få en glødende hud på morgen

mo (Custom)

Når man våkner om morgen ser man ofte litt gusten og sliten ut. Her er noen gode tips for å få liv og glød i ansiktshuden før du går på jobb.

1.Beveg deg og stress ned

Ta deg en løpetur, en rask gåtur eller ta noen øvelser hjemme. Bare beveg kroppen på en eller annen måte. Hver eneste celle i kroppen blir lykkelige av bevegelse og det inkluderer hudcellene våre også.  Stress og høyt kortisolnivå kan føre til kviser og aldring av huden. God tid og rolige og gode rutiner er også viktig for en god start på morgen. Sett deg ned med en deilig frokost og en god og avslappende te.

Litt hjelp:

  • Amazing Space D-Stress 90 tabletterD-stress tabletter består av organisk bundet vitaminer, mineraler og vegetabilske ekstrakter som styrker kroppen, optimerer skjønnhetssøvn, samt forebytter stress. Magnesium kombinert med sitronmelisse virker beroligende på både kropp og sinn.

d stress (Custom)

buy-knapp-blogg

  • Rudolph Care Acai Anti-stress MoisturizerAcai Anti-stress Facial Cream beskytter og beroliger , med ingredienser som virker anti-inflammatoriske og anti-septiske, gir Acai Anti-stress Facial Cream næring og fukt, lindrer og dulmer en sensibel hud.

facial-cream (Custom)

buy-knapp-blogg

  • Amazing Space D-Age Tea Green Tea & Wild YamGrønn te er verdens elste skjønnhetsmiddel og stammer fra Camelia Sinesis planten som inneholder store mengder antioxidanter som i kombinasjon med Wild Yam planten som er rik på phytohormoner, sies å holde kroppen ung om teen inntas regelmessig.

141726551777898800_thumb

buy-knapp-blogg

2. Masser ansiktet

Hvis du skal gjøre en ting for ansiktet ditt for å få glød og sirkulasjon så er det å bruke to minutter på litt massasje. Når du renser huden om morgen med en rensemelk eller gele masser den god inn så sirkulasjonen blir satt i gang og huden får en ny glød. Det er lurt å bruke en rensebørste for ekstra godt resultat.

Våre rensebørster

børster (Custom)

3.Spis en god og sunn frokost eller en smoothie full av vitaminer

Prøv denne smoothien som er stappfull av antioksidanter og vitaminer

1 grønt eple

4 selleri stenger

en håndfull spinatblader

1/2 sitron (c-vitamin for en sunn kollagen produksjon)

1/2 agurk (god kilde til silica)

1 liten te- skje ingefær (godt for inflamasjoner, fordøyelse og detox)

2 te -skjeer hvetegress for å få ekstra vitaminer og energi.

1 te-skje Omega 3-6-9

morning-glorious-2__landscape

4. C-vitamin for huden

Ikke bare kroppen vår , men også huden vår har godt av c-vitaminer. Mange kremer inneholder disse antioksidantene som holder huden vår ung og som bryter ned pigment flekker.

Her er våre c-vitmain kremer

  • Amazing Space Formula C Repair Face CreamForfiner og utglatter hudens overflate med naturlige hexapeptider fra valnøtt og pleiende sheasmør. Sterkt kompleks av C-vitamin motvirker cellenedbrytingen og stimulerer celledannelsen. Forebygger rynker.

50ml_formula-c-small-430x344 (Custom)

buy-knapp-blogg

  • Nuori Supreme-C Serum TreatmentDette er en intensiv kur på 20 dager. Serumet bidrar til å reparere hudskader forårsaket av frie radikaler, lysner pigmentering, jevner hudtonen og gir glød. Pga en unik leveringsmekanisme kan 100% rent C- vitamin pulver blandes inn i serumet umiddelbart før den første påføring.

NUORI_Supreme-C_Serum_Treatment_1_comb-Custom (Custom)

buy-knapp-blogg

Powerful_Strength_Line_Reducing_Concentrate_3700194715946_1.7fl.oz. (Custom)

buy-knapp-blogg

  • Omorovicza Gold Flash Firming Serumer et silkeaktige anti-aldringsserumet som strammer øyeblikkelig opp huden. Den oljefrie formelen absorberes raskt ved påføring mens kraftfulle ingredienser, ledet av antiinflammatorisk gull, hjelper å reparere og gi ny tekstur til huden, og etterlater et strålende, sunt og ungdommelig utseende. Vitamin C korrigerer hudtonen og hjelper å redusere synligheten av pigmentflekker; den hjelper også å øke syntesen av kollagen og elastin for å gjenopprette elastisiteten.

gold-flash-firming-serum-prod_1_ (Custom)

buy-knapp-blogg

5. Prøv dette kjappe makeup trikset

For å virkelig få en strålende og frisk hud har vi et lite triks på lur. Legg noen dråper tørr olje på huden før fuktighetskremen eller foundation. Dette gir en garantert glød uten at huden blir blank.

Våre tørroljer:

  • Omorovicza Miracle Oil, er en nydelig  ansiktsolje som tilfører huden fuktighet, reduserer fine linjer og  beskytter huden mot ytre stressfaktorer. Oljen oppleves som en rik krem, men vil absorberes umiddelbart som et serum.

miracle_facial_oil_main_1_ (Custom)

buy-knapp-blogg

SCAFS03500

buy-knapp-blogg

armani-oil (Custom)

buy-knapp-blogg

6. Bruk en foundation eller en primer  som er Illuminating. Da får ansiktshuden en fantastisk naturlig glød. Velg gjerne en med Spf for beskyttelse.

Våre illuminating produkter:

s1099183-main-zoom (Custom)

buy-knapp-blogg

  • Giorgio Armani Light Master Primerlysner opp huden, og gir den en levende, frisk og fantastisk glød. Primeren skaper en speillignende slør som fremhever kinnben og buer i ansiktet samtidig som den toner ned ujevne soner. Denne primeren inneholder en Micro-fil perle som skifter farger når lyset reflekterer huden.  

light_master_primer (Custom)

buy-knapp-blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s