En dans på roser

Rosen har ikke bare blitt brukt som legeplante siden antikken. Roseolje, rosenvann og nypekjerneolje er også mye brukt i hudpleie hvor den renser huden
og glatter ut rynker og bidrar til å helbrede vev. Den er også en perfekt kvinneurt som virker positivt på vårt hormonsystem, fruktbarhet og seksualdrift.

The Organic Pharmacy Rose Diamond

Ultra rik og dypt fuktighetsgivende. Øyeblikkelig gjenoppretter glød og utstråling med diamant pulver. Synlig reduksjon av fine linjer og rynker. Et kompleks av oljene; karite, nyperose, granateple og nattlysolje styrke huden og forhindrer vanntap. Dette gir synlig fastere og strammere hud.

Omorovicza Rose Lifting Serum, får musklene i ansiktet til å slappe av på en botox-lignende måte for å hindre utviklingen av fine linjer og rynker mens en naturlig strammer gir huden et øyeblikkelig løft.

Julisis Rose Pearl Hydra Mask

Julisis Rose Pearl Hydra Mask hjelper kronisk tørre, irriterte hudtyper å gjenopprette hudens ungdommelige fylde,”sprett” og glød.

Sisley Black Rose Facial Oil,  gir en sann følelse av velvære og avslapping. Huden blir øyeblikkelig gjennomfuktet og får et glattere og vakrere utseende der aldringstegn viskes ut.

The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz Toner , En oppløftende allsidig ansikts spray. Frisker opp, fukter, løfter og roer rødhet. Bruk den hele dagen for å friske opp og gjennomfukte huden. For normal, tørr, sensitiv eller rød hud. Persisk Rose Vann er dronningen av Rosevann. de aktive ingrediensene bidrar til å gjennomfukte og roe tørr, rød, irritert og sensitiv hud.

The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil, En strålende kroppsolje som inneholder økologiske oljer av jojoba, Marigold, Rose, Johannesurt, gulrot og Nyperose. Ren økologisk olje av Rose blandet med Jasmine pleier huden, men løfter i tillegg sansene umiddelbar.

Aerin Fragrance Collection Evening Rose

«Sammensetningen av rose og Cognac er både spennende og uventet. En luksuriøs varm duft som bringer minner om en uforglemmelig aften.

Amazing Space Rose Duftlys

Duftlys laget av 100% vegetabilsk voks og eteriske oljer. 5 % av inntektene fra dette lyset blir donert til WWF som jobber med å beskytte ville dyr og miljø.

Amazing Space Rosehip Repair

Anti-innflamatorisk og lindrende ansiktsolie med nærende og beskyttende egenskaper. Rik på nypekjerneolje og vitamin C, kjent for å forebygge hudens aldringstegn.

Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Satin Lip Cream

Juice Beauty sitt eksklusive ”Moisture Plant Blend” (vegetabilsk glyserin, jojoba og fosfolipider) for å øke hudens fuktighet og Juice Beauty sine plantepigmenter i en eksklusiv blanding av rose, moringa og eclipta tusenfryd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s