Tre gode grunner til å ta hudpleiebehandlinger

Med de riktige produktene og en god hudterapeut kan en regelmessig ansiktsbehandling virkelig bidra til å berolige både hud og sinn. Her er tre gode grunner til å ta ansiktsbehandlinger.

Du blir bedre kjent med huden din

Når du har å gjøre med uforutsigbar hud, kan det være vanskelig å tenke på huden din objektivt. Hvor vanskelig kan det føles å huske din siste ‘gode huddag’ når du er midt i et utbrudd?

En god hudpleier vil kunne fortelle deg hvordan det står til med huden din generelt, om den for eksempel er tilstoppet eller mangler fukt.

w640_3985224__dsc7556

Den er forskjellig fra din normale rutine

Produkter brukt i hudpleiebehandlinger er ofte mer aktive enn de versjonene du har på badet ditt – og vil gi deg et mer synlig resultat, kun etter en behandling.

I våre økologiske behandlinger bruker vi en rekke profesjonelle produkter som forsiktig gjenoppretter uforutsigbar hud til sin naturlige balanse uten bruk av sterke eller irriterende ingredienser.

Du vil både se og kjenne forskjell

Hvis du allerede har en god hudpleierutine på plass, kan du likevel føle fordelene med en profesjonell ansiktsbehandling på måter du kanskje ikke forventer.

Mens vi alltid anbefaler å bruke noen minutter til å massere inn ansiktsoljen din om kvelden, kan det være vanskelig å matche følelsen og trykket du får av en profesjonell hudpleier.

En dyktig hudpleier bruker spesifikke teknikker, for eksempel soneterapi og lymfedrenering, og løser opp spenninger vi ofte har i pannen, kjeve og skuldre.

En god behandling gir en dyp avslapning som kan bidra til å senke kortisolnivået over en lengre periode og redusere stresset som kan føre til hudproblemer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s