En beskyttende SOS-balm til både mor og baby

Vi er glade og stolte av å kunne presentere Mommy & Me. En beskyttende SOS-balm til både mor og baby, som kan brukes til alt fra overanstrengt hud, røde babystumper og følsomme barnekinn som trenger nødhjelp.

I Mommy & Me har vi kombinert de beste egenskaper fra pleiende bodylotion og bløtgjørende bayolje og skapt en beskyttende SOS-balm til glede for både barn og mor. Den smørbløte balm skaper en beskyttende barriere og virker pleiende på følsom babyhud, skurv og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strekkmerker og pleier mavehud, som er på overtid. Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, og har ikke mindre enn 4 sertifiseringer; Svanemerket, Allergy Certified, Cosmos og Astma og Allergi Danmark. Vi har valgt ut økologiske ingredienser av høyeste kvalitet, og balmen er selvfølgelig 100 % parfymefri. Mommy & Me er rik på naturlige og pleiende oljer fra kokos, vannmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fukt og gjør huden myk og smidig. Kaldpresset sheasmør virker anti-inflammatorisk på huden og både lindrer og beroliger rød, irritert hud. Bivoks gjør balmen lett å påføre og virker som fuktbarriere i bleieområdet.

Balmen finnes i to utgaver; 145 ML – til hyllen på baderommet, og i 45 ML – perfekttil stellevesken, når dere er på farten.

Rudolph Care Mommy & Me

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s