Hvorfor er solkrem viktig hele året?

 

Solen er vår venn, men det er viktig å beskytte seg hver dag hele året. Det er bred enighet om at solen står for 80-90% av hudens aldring. Overdreven soling kan som kjent også føre til hudkreft og føflekkreft.

Vi i Gimle økologiske parfymeri smører i vei med solkrem i ansiktet selv på vinteren når det er overskyet og snøen daler ned. Noen tror vi er litt små sprø….ha ha 🙂 Men det er faktisk en viktig grunn til dette.

Du har sikkert hørt om UVA og UVB stråler. Men hva er egentlig dette? UV betegnelsen står for strålenes bølgelengde. Det som er viktig å huske på er at UVA strålene er like sterke hele året! De penetrerer både skylag og glass og er de som står for mesteparten av aldringen i din hud.

UVB er strålene kan gi sol forbrenning, og en forbrenning fører igjen til raskere aldring av huden.

Konklusjonen er derfor: Legg ikke bort solkremen nå som høsten er her for fullt. Fordi det å bruke god UV beskyttelse hver dag er den beste måten å forebygge hudaldring.

Alle Organic Pharmacys solkremer er nærende, fuktgivende og anti age kremer som regenererer og reparerer de solskadede cellene i huden. Alle har fysisk filter som betyr at UVA og UVB strålene vil reflekteres bort fra huden istedet for og absorberes. Selvfølgelig uten kunstige stoffer.

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream Spf 25:

 

 

SPF 25 er for deg som har en normal hud. Du har ingen spesielle problemer med pigmentforandringer eller akne. Du har heller ikke noen andre hudsykdommer som rosacea eller perioraldermatitt. Du tåler solen godt og blir nesten aldri brent.

 

Cellular Protection Sunscreen SPF 50:

 

SPF 50 er for deg som har en sensitiv hud. Du er mye ute året rundt. Du tåler solen lite og blir hurtig brent. Hvis du har hudtilstander som  akne eller pigmentforandringer så er det ekstra viktig at du bruker høy solfaktor for å unngå skader i huden. Anbefales også til alle som er opptatt av anti age i sin hudpleierutine.

 

Vi ønsker dere mange solrike høstdager 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s