Babyen fortjener det beste

Vi vil våre minste det beste, og det er viktig å være bevisst på hvilke produkter vi bruker når vi steller de små. Mange av produktene på markedet som er laget for barn inneholder unødvendige syntetiske kjemikalier som parabener, petroleum, mineral olje, syntetisk alkohol, farvestoffer og parfyme.

Amazing Space baby kolleksjon Baby Space inneholder ikke noen av disse ingrediensene. Den er en nøytral, mild og pleiende produktserie til baby hud basert på økologisk inca olje rik på omega 3,6,7 og 9, samt aprikos, aloe vera, kokosolje, shea smør og vitamin E.

Eco Baby Shampoo for hair & body er en mild og nøytral aloe vera såpe for ultra sart hud og mild hårvask.

Eco Baby SOS buttom care er nødhjelp for såre baby stumper. Brukes etter bleieskift på ren og helt tørr hud etter behov.

Eco Baby Oil for dry skin nærende olje med søt mandel og aprikos til tørr hud. Påføres i tynt lag etter bad og etter behov på ansikt og kropp. Også perfekt til babymassasje.

Eco Body Balm for moisturizing effect er en delikat balm for sensitiv og tørr hud med pleiende og beskyttende egenskaper fra sheasmør og vitamin E. Anvendes i tynt lag daglig etter vask eller etter behov.

Alle små kropper fortjener hudpleie med rene milde og trygge ingredienser 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s