Slik får du myke, vakre og forførende lepper

Leppene våre er en viktig faktor for at vi skal se sunne, friske og vakre ut. Man kan ha en perfekt hud og nydelige øyne etc, men hvis leppene er tørre og sprukne ødelegger det hele uttrykket, og man ser fort eldre ut enn man er. Vinter og kulde er med på å tørke ut leppene, men tørre lepper, sår eller missfarging av leppene kan også være tegn på at noe ikke er helt som det skal med kroppen. For eksempel kan tørre lepper være tegn på at blodprosenten eller jern lageret er lavt, eller det kan også være ubalanser i fordøyelsen og væskebalansen. Mange ganger ser vi at kostholdet spiller inn og at man kanskje ikke får i seg de vitaminene man trenger. Spesielt ser vi at  mangel på vitamin B kan føre til sprekker i munnvikene. C-vitamin er også viktig for å unngå tørre lepper generelt.

Her er våre tips til vakre og myke lepper:

1. Eksfolier (peel) leppene dine en gang iblant. Dette fjerner døde hudceller og gjør leppene mykere. Bruk milde produkter.

Karmameju RENEW Age-Defence Face Brush

Karmameju sin milde tørrbørste er et effektiv skjønnhetsverktøy som eksfolierer huden og stimulerer blodsirkulasjonen.

Amazing Space Butter Polish 

Mild skrubb til ansiktet som eksfolierer uten å irritere huden, etterlater huden myk og glatt.

Juice Beauty Exfoliating Cleanser

Denne såpefrie rensen er blandet med sertifiserte økologiske antioksidantrike grønne druer og ananas juicer, lindrende aloe vera, næringsrik druekjerneolje og oppløslige jojoba perler som mildt  renser og eksfolerer, fjerner matt og glansløs hud til fordel for en klar og jevnere hudfarge.

2. Hvis du er over førti så ikke glem å bruk serumer eller andre anti-age produkter for å unngå linjer rundt leppene.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream

En supergod, pleiende, to i ett produkt for både lepper og øyne. Reduserer synligheten av fine linjer. Mykner tørre lepper.

Juice Beauty Green Apple Age Defy Serum 

Bruk dette antioksidantserumet og motvirk tyngdekraften med en blanding kraftig aldersmotvirkende peptider, DMAE, liponsyre, co-enzym Q10, vitaminer og antioksidanter, sammen med ett potent hydroxy-acid kompleks av serifisert økologisk eple, sitron og rårørssukker for å forynge, glatte ut fine linjer og gir fast og yngre hud.

Grown Alchemist Age-Pepair Serum

Et potent, målrettet og hurtigvirkende Anti-age serum. En kombinasjon av peptider vil sammen arbeide med å glatte ut huden, og redusere linjer og rynker som har oppstått av muskelspenninger. Mykner sinnarynker i pannen, linjer rundt øynene og munnen.

3. Bruk et myktgjørende  balsamprodukt som gir fuktighet til leppene.

Erbaviva Baby Lip And Cheek Balm

For sprukne lepper, kinn og hender, hjelper vår nye økolgiske balm til med å pleie og hele tørr hud samtidig som den skaper en barriere mellom huden og tørt og kaldt vær. Rosemarin ekstrakt tilfører balsamen viktige antioksidanter, og kamille gir barnet en følelse av velvære. Med en god smak og duft, vil man elske vår tykke stift som er enkel å påføre, nesten 100% økologisk Lip and Cheek Balm!

Amazing Space Healing Mint Balm

Multi pleiende balsam. Passer til alle, når som helst. Reparerende, fornyende og super bløtgjørende japansk myntebalsam med frisk duft og smak av mynte. Anbefales som leppebalsam og neglebåndskrem.

Rudolph Care Acai Antioksidant Lip Balm 

Pleiende og bløtgjørende luksus til munnen – eller andre steder, som trenger ekstra fukt. Kan med fordel brukes som SOS salve til smårifter, ru neglebånd.

The Organic Pharmacy Rose Balm

The Organic Pharmacy Rose Balm er en rik og beroligende balm som pleier tørr hud, hår, negler og lepper. Bruk den hvor som helst, når som helst.

Juice Beauty Organic Lip Moisturizer

Få sunne og myke lepper. Lip Moisturizer består av en blanding nærende Shea- og kakaosmør med søte smaker som økologisk appelsin og vanilje for kysseklare lepper.

The Organic Pharmacy Antioxidant Lip Balm

4. På sommerem bruk alltid et solfaktorprodukt på leppene og rundt munnen. Det forebygger rynker og aldring.

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr. Solstiften er let å påføre, den blir ikke klissete, fet eller hvit. Rik på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Pleier og tilfører fukt til huden din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s