Nytt år, nye hudpleierutiner

Nytt år og nye muligheter. Hvis du ikke har vært flink før, er det ennå ikke for sent å starte med gode hudpleieprodukter og rutiner.

Vi hører mange si at det ikke er så viktig med hvilke produkter du bruker, og at daglige hudpleie rutiner har ikke noe for seg.

Dette er feil!!

Det spiller en veldig viktig rolle hvilke hudpleieprodukter du velger. Du må velge produkter som passer din hud, og produkter som inneholder virkestoffer som skal hjelpe deg med de utfordringene din hud har.

Mange tror at det å kjøpe dyre hudpleieprodukter er bortkastede penger og lureri, men sånn er det ikke. Da hadde nok ikke disse merkene overlevd lenge. Kosmetik- og hudpleiebransjen er som alle andre bransjer opptatt av at du skal få resultater. Gir de oss ikke dette, vil de heller ikke selge.

Rutiner

  1. Rens huden din morgen og kveld. På kvelden er det naturlig at man vasker seg, men mange dropper morgenrensen. Dette er viktig da huden i løpet av natten kvitter seg med avfallstoffer.
  2. Bruk ansiktsvann eller transportvann etter rensen
  3. Bruk et serum som tar for seg det problemet du vil løse, enten det er linjer, pigmentflekker, oppstramming etc. De jobber i dybden.
  4. Finn en god fuktighetskrem som passer din hud og dine behaov, helst med beskyttelse. Man trenger en rikere krem på vinteren enn på sommeren. Bruk gjerne en olje i tillegg i de kalde periodene av året.
  5. Invester i en god maske som går på fukt, pleie eller oppstramming.
  6. Peel huden regelmessig

Det er en grunn til at noen merker koster mer enn andre. Dette er ikke for å lure dere, men fordi de bruker råvarer, planteekstrakter, alger, oljer etc som koster mer. Et produkt med kunstige ingredienser og fyllstoffer vil selvsagt koste mindre enn et produkt med ekstrakter presset fra for eksempel en rose. Hudpleieindustrien jobber stadig med å finne komponenter og stoffer som kan hjelpe oss å holde huden mer elastisk, rynkefri og sunn. Etterhvert som de forsker finner de nå ofte at det er virkestoffer fra naturen som er de beste. For å utvinne disse, krever det kunnskap, tid og penger.

Våre merker her på Gimle Økologiske Parfymeri er valgt ut med omhu, etter innhold, sertifisering, virkestoffer og ikke minst resultater. Det er ikke noen tilfeldighet at vi har de merkene vi har.

Amazing Space

AMAZING SPACE er en førsteklasses bærekraftig luksusserie, som er spesielt velegnet til kvinner og menn på den nordlige halvkule.

AMAZING SPACE er ett høyteknologisk økologisk sunnhetskonsept som består av multipleiende produkter til ansikt og kropp, samt kosttilskudd. Alt er skapt i sterk synergi mellom 100 % naturlige, økologiske og rene plante ekstrakter, kombinert med ny teknologisk forskning på høyeste nivå. Formlene er utviklet til å oppfylle dagens krav til innhold i hudpleieprodukter, samtidig som det er tenkt på, at produktene skal være meget aktive og gi ekstraordinære resultater.

The Organic Pharmacy

Plei huden din med vår største økologiske hudpleieserie The Organic Pharmacy. Disse fantastiske produktene er fullspekket med potente økologiske planteekstrakter og vitaminer som forvandler huden din og gir fremragende resultater-for sunn, strålende og glødende hud.

Rudolph Care

Rudolph-serien er skjønnhetsprodukter til deg, som vil pleie din hud med god samvittighet – uten å gå på kompromiss med luksus og effekt.

En serie med eksklusive skjønnhetsprodukter av høyeste kvalitet, som på alle måter er ren luksus krydret med aktive ingredienser, slik at huden stråler og pleies korrekt.

Som det første hudpleie merke i verden kan Rudolph Care smykke seg med både Svanemerket og en økologiske sertifisering Ecocert.

 

Juice Beauty

Juice Beauty, økologisk hudpleie med fantastiske resultater. Unike Juice Beauty er laget på en økologisk base av juice, og ikke tilsatt kunstige tilsetningsstoffer eller vann. Produktene er svært drøye i bruk, og vil gi deg betydelige resultater – helt naturlig. Juice Beauty er for deg som er opptatt av naturlig hudpleie, samtidig som du ønsker resultater. Serien bygger også på spennende patenterte ingredienser, stamceller (fra grønne epler) og fruktsyrer.

Grown Alchemist

Grown Alchemist er en ny generasjon økologisk hudpleie, som består av en rekke unike formler og inneholder noen av de mest effektive anti-aging planteekstrakter som noensinne har blitt oppdaget. I serien finner du beroligende balmer, serumer, eliksirer og kremer for ansikt, kropp og hodebunn. De organiske ingrediensene er fri for spor av kunstgjødsel, sprøytemidler og animalske ingredienser.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s