Slik unngår du tørre hender på vinteren

Nå er det ekstra kaldt og da blir hendene våre veldig utsatt. Da er det viktig med gode håndkremer som er rike og trekker godt inn i huden.  En skrubb er også perfekt for tørr hud da den skånsomt fjerner døde hudceller, samtidig som den tilfører huden gode oljer.

Karmameju Nova Exfoliating salt balm 

Mineral beriket Himalaya krystallsalter er blandet med næringsrike og regenererende argan- og sea buckthorn-oljer (tindved). Mandarin, peppermynte og petitgrain lindrer irritasjon, gjenoppretter ro i sinnet og hjelper å forebygge mot strekkmerker, samtidig som den reduserer væskeansamling og etterlater huden jevn, myk og hydrert.

 

 

Julisis Silver Handtreatment Night

Julisis Silver Handtreatment Night er en næringsrik nattbehandling som bidrar til å reparere, rense og berolige selv den tørreste huden mens du sover. Den fløyelsmyke emulsjonen arbeider for å forynge og myke opp huden med cistusekstrakt og kaldpresset jojobafrøolje.

 

Nuori Vital Hand Cream

Denne lukseriøse håndkremen gir en foryngende behandling for hendene dine. Formulert med shea smør, druefrø og mandelolje gjenoppretter effektivt hudens fuktighetsnivået og glatter ut fine linjer.

Grown Alchemist Age-Repair Hand Cream

Denne håndkremen vil synlig glatte ut fine linjer og rynker, korrigerer tegn på solskader og styrke tynn og sensitiv hud på hendene. Den vil tilføre fukt og pleie slik at hendene vil se glattere og yngre ut.
Açai Hand Cream er bløtgjørende luksus til hendene. Kremen har et høyt innhold av økologiske oljer og shea butter, som gjeoopbygger hudens naturlige barriere og gir de mykeste hender.
En lett håndkrem beriket med Karite smør og Aloevera med pleiende urter Marigold og Comfrey. Ideell for daglig bruk. For en mer intens pleie kan du kombinere den med Ultra Dry Skin Cream.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s