Gi huden fukt og pleie gjennom hele dagen

Å gi huden fukt er en essensiell del av hudpleierutinene våre for å gjenoppbygge og plumpe huden. Vi tenker fort at fuktighetsbehandling kommer gjennom vår daglige tretrinns regime med rens, ansiktsvann og fuktighetskrem, men nå har det i tillegg kommet nye innovative fukt ansiktsspayer på bordet som gir oss muligheten til å fukte huden gjennom hele dagen.

Dette gjør en fuktgivende anisktsspay:

1. Booster huden din på morgen så du vil få en fresh og frisk hud øyeblikkelig

2. Fikserer makeupen din så du vil få et naturlig og strålende utseende gjennom hele dagen.

3. Fukter huden i løpet av dagen. Legg den i vesken og bruk den etter å ha sittet foran datamaskinen, på fly, rom med air-condition etc.

4. Gir huden en ny fresh start hvis du skal ut å spise eller noe annet hyggelig etter jobb.

Julisis Gold Neroli Toner Day 

Julisis Gold neroli Toner Day er en mild og aromatisk flytende cleanser som frisker opp huden og sansene gjennom en alkymistisk kombinasjon av neroliblomstekstrakt, gulrotolje, jojoba og julisis liquid gold essence®

Nuori Vital Unifier 

Dette innovative produktet er det samlende elementet i din daglige hudpleierutine. Det avslutter rensefasen ved å fjerne siste rest av urenheter, setter inn huden med potente fuktigvende ingredienser og hjelper serumer, oljer og kremer med å trekke seg dypere ned i huden. Den virker også som en oppfriskende mist eller makeup fikserer gjennom dagen.

Juice Beauty Hydrating Mist

En harmonisk blanding av sertifiserte økologiske antioksidant-rike hvite og grønne drue juicer, lindrende aloe vera, nåringsrike nyper, druekjerne olje og vitaminer for å gi fuktighet og balanse til hudens naturlige hudfuktighet og ansiktsfarge.

Rudolph Care Mist Delight

En oppfriskende og fuktgivende mist fra Rudolph Care: Mist Delight – Refreshing and Hydrating Facial Toner. Den nye Mist Delight er en ekstraordinær mild ansiktsmist, som frisker opp huden med masse fukt. Den gir en øyeblikkelig følelse av energi og friskhet, når huden føles trett og tørr.

The Organic Pharmacy Herbal Toner

Vårt mest solgte ansiktsvann. Vekker og revitaliserer huden slik at den næringsrike formelen fukter og forbereder huden for fuktighet. Bidrar til å minimere store porene.Fylt med 18 økologiske urter som virker synergisk for å minimere porene og holder huden i perfekt stand. Frisk duft av siciliansk Sitron, løfter og pleier huden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s