Våre behandlinger

Gimle sine behandlinger er alle satt sammen med fokus på fantastiske resultater og total avslapning. Vi legger stor vekt på ro og massasje i alle våre behandlinger. Denne listen er en guide til hva vi kan tilby. Hvis du er usikker på hvilken behandling du bør velge, kan du snakke med en av våre hudpleiere som vil guide deg til riktig behandling. (Dette er kun en oversikt over våre økologiske og alternative behandlinger. Vi tilbyr ellers, La Mer, Sisley, Makeup, Bryn og Voksing.)Hudpleie

The Organic Pharmacy

Englands mest anerkjente økologiske hudpleieserie. The Organic Pharmacy kombinerer økologiske planteingredienser og vitaminer med sin spesielle massasjeteknikk. Behandlingene er utviklet av gründeren Margo Marrone og bruker økologiske produkter som gir en sunn, glødende og strålende hud.

The Rose Diamond Facial (90 min) 2500,-

En banebrytende behandling med maskinen Hydra Derma. Behandlingen består av en trippel peeling med diamantstøv, enzympeeling og Hydra Derma eksfoliering. Etterfølges av en oksygengele og massasje med The Organic Pharmacy unike Rose- og Diamantprodukter. Kraften fra diamanter og roser vil stramme opp huden din og gi den fuktighet og spenst.

 Amazing Space

Amazing Space er en avansert økologisk hudpleieserie med ett helt unikt behandlingsprogram. Din terapeut skreddersyr spesialprodukter tilpasset din hud. Unike elementer som varm steinmassasje, spesialprodukter kun for behandling og deilig massasje, er noe av det du kan forvente.

AMAZING FACE – Fukt og anti-aldring (55 min.) 900 kr

Unike masker kun til behandling kombinert med avslappende massasje.

AMAZING FACE – Luksus (70 min.) 1200 kr

Dyp rens, fukt, anti-aldring og varm stein massasje.

AMAZING FACE – Delux (100 min.) 1700 kr

“All inclusive facial” Alt huden din trenger, skreddersydd behandling til deg. Varm stein massasje av rygg og ansikt.

NON-TOX – Ansiktsløft og rynkereduksjon (55 min.) 850 kr Kur seks behandlinger 4900 kr

Kosmetisk akupunktur utføres av spesialtrent akupunktør. Bindevevsmassasje “modellerer” ansiktet fri for spenninger. Kinesisk ansiktsløft teknikk utført med gua sha jade-stein. Non-Tox Face Lift anbefales som kur på seks ganger over 3-6 uker.

AMAZING Miracle-peel (25 min.) 550 kr

Biokjemisk peeling som forfiner porene, fornyer og strammer opp. Tre styrker, kun i behandling. Ønsker du denne spesial masken kan den legges inn i Amazing Face med tillegg på 250 kr.

AMAZING & GRAVID (70 min.) 1200 kr

Gravide massasje av hele kroppen, ben behandling og vevs styrkende maske på magen. Varm stein massasje med egen gravidepute slik at du kan nyte ryggmassasje på magen. Alt tilpasses deg og dine behov.

 

KRS_Lill-Ann_Gimle_0913_0215

Akupunkturbehandling TKM

Akupunktur er den mest benyttede formen for alternativ behandling i Norge i dag.

Det er et gammelt medisinsk system utviklet i Kina. Akupunkturen er basert på at energi sirkulerer i kanaler/meridianer. Sunnhet er tilstede når energien i organer og meridianer er i harmoni og balanse med hverandre. Sykdom blir definert som ubalanse i denne energisirkulasjonen.

Ved plager stimulerer akupunktøren punktene i meridianene med nåler. Dette innvirker på energisirkulasjonen i kroppen, og gjenoppretter kroppens balanse.

Førstegangskonsultasjon 55 min kr. 800,-

Oppfølgning 30 min kr. 450,-

Homeopatibehandling

Ved homeopatisk behandling styrkes kroppens egen evne til å kurere seg selv (immunforsvaret styrkes). De homeopatiske medisinene jobber med kroppen og ikke mot den.

Homeopater tenker helhetlig, det vil si at den homeopatiske medisinen er individuelt tilpasset deg. Det betyr at mennesker med samme medisinsk diagnose kan få forskjellige medisiner. Homeopater tar utgangspunkt i symptomer, og er dermed ikke avhengig av en diagnose (det er mange varierende symptomer innen hver diagnose, dette er viktig for homeopaten). Både akutte, kroniske, fysiske og psykiske plager kan behandles med homeopati.

Homeopati virker godt på barn.

Førstegangskonsultasjon 55 min kr. 800,-

Oppfølgning 30 min kr. 400,-

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s