Denne ansiktskrem-duoen er proppfull av naturlige antiage-ingredienser

Juice Beauty sin Stem Cellular-produktserie passer perfekt til deg som vil takle aldringstegn som linjer, rynker og ujevn hudtone. De inneholder blant annet vitamin C og reservatrol som er kraftige antioksidanter og bidrar til å behandle eksisterende hudskader samt forebygge at det dannes nye. «Superfood» for huden!

Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer

Ved bruk opplever du at huden jevnes ut og at linjer blir mindre synlige, samt at pigmentering reduseres og huden blir supersmidig. Kremen behandler og motvirker aldringstegn svært effektivt ved å redusere skader på hudcellenes DNA og stimulere huden til å fornye seg. Vitamin C booster kollagenproduksjonen og resveratrol gir kraftig antioksidant-beskyttelse.

Som en ekstra bonus er krukken lufttett med en pumpe som sørger for at C-vitaminet holder seg friskt og potent, og at kremen er beskyttet mot ytre miljøpåvirkning.

 

Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Overnight Cream

Nattkremen er en rikere variant som pleier huden intensivt når den regenereres om natten slik at du våkner med duggfrisk glød, plumpet hud og et vakkert, friskt utseende. Beroliger og nærer hud i dybden med squalane, lysner og jevner hudtonen samt behandler hudskader med de kraftige antioksidantene vitamin C og resveratrol, reduserer synligheten til fine linjer og rynker med nattlys- og liljeekstrakt.

 

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

På dagtid kan du fullføre looket med kundefavoritten Stem Cellular CC Cream som fukter og nærer, jevner ut hudtonen og gir mild dekkevne og nydelig, naturlig glød, samt beskytter mot UV-stråling med mineralbasert solfilter SPF30.

Legg igjen en kommentar