Alle produktene du trenger til familien i sommer

 

Hos Gimle Økologiske Parfymeri har vi en rekke herlige produkter for hele familien som gjør det enkelt, gøy og behagelig å føle seg fresh, beskytte seg mot solen, pynte seg eller gløde litt ekstra. Dette er produktene vi vil ha i vårt sommer-«survival kit»!

The Organic Pharmacy Discovery Travel Kit

Dette er den perfekte reisepartneren og en flott introduksjon til denne fantastiske hudpleieserien. Når du bruker alle 4 stegene virker produktene sammen for å gi deg synlige resultater og en sunn, vakker hud.

 

Karmameju Pre- & After Sun

Serum/lotion til bruk før og etter soleksponering som gir fukt, virker beroligende og avkjølende, mykgjør, helbreder og styrker huden. Lett konsistens som absorberes fort, og sørger for at huden er godt forberedt på soleksponering og at den styrkes og næres etterpå.

 

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 50

En naturlig mineralsolkrem som kombinerer titandioksid og sinkoksid for å gi beskyttelse mot UVA og UVB-stråler. Ingen nanopartikler, bare fint mikroniserte mineraler som beskytter huden mot for tidlig aldring og solskader. Også fylt med aloe, nyperose, sheasmør og kalendula som gir næring og beskytter. Dufter himmelsk! Finnes også i SPF30.

 

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF30

En mild og vannfast solkrem som effektivt beskytter ditt barns hud med fire forskjellige kjemiske filtre mot både UVA og UVB stråler. Kids Sun lotion er helt uten parfyme, men rik på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera.
Kremen har en fin og lett konsistens, som gjør den lett å smøre ut. Den trekker inn i huden med det samme og fetter ikke, og blir ikke hvit. Finnes også i SPF50.

 

Rudolph Care Sun Body Lotion Travelsize SPF15

Beskyttende og beroligende solkrem med faktor 15 i en lett, deilig lotion-tekstur. Beskytter deg effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Rik på aktive naturlige ingredienser – bl.a. havtorn, som motvirker aldringstegn, lindrende kamille og opstrammende, fuktgivende agurk-ekstrakt. Har en mild duft av sommer og en fin, lett konsistens. Den smelter inn i huden med det samme, fetter ikke, klistrer ikke og du blir ikke hvit. Finnes også i SPF30.

 

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen.

 

Karmameju Calm Balm

En skånsom salve for hele familien. Gjenoppretter og revitaliserer huden, helbreder og reparerer sensitiv hud. Kan brukes som både aftershave og aftersun! Finnes også i travelsize.

 

Rudolph Care After Sun

En lett, fuktgivende aftersun-spray som umiddelbart kjøler, beroliger og lindrer varm og solbrun sommerhud. Proppfull av ingredienser som aloe vera og agurk som stopper varmeprosessen i huden og hindrer solskader. Rudolph Care har også en krem-aftersun med skimmer, Aftersun Shimmer Sorbet, som virker beroligende og fremhever din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

 

Holistic Silk Silketøfler med magneter

 
Mange blir hovne i føttene når de reiser og da kan vi anbefale Holistic Silk sine fantastiske, vakre og behagelige magnettøfler med magneter i sålene som gir økt sirkulasjon og en lett fotterapi.

Holistic Silk sovemaske 

Har du problemer med å sove på toget, bussen, lange bilturer eller på lyse sommernetter har vi også Holistic Silks nydelige sovemasker med søvndyssende lavendel.

 

Juice Beauty Hydrating Mist

En kundefavoritt! Deilig, fuktgivende mist til ansiktet som gir deg et boost når du trenger det. Balanserer og toner huden, og føles oppfriskende.

 

Rudolph Care Mist Delight

En oppfriskende, fuktgivende og mild ansiktsmist som frisker opp huden med masse fukt. Den gir en øyeblikkelig følelse av energi og friskhet når huden føles trett og tørr. Deilig å bruke om morgenen og utover dagen.

 

Noe annet som er ekstremt deilig å bruke når man er ute og reiser er fuktighetsgivende masker som plumper huden å gjør den klar til ferie. Vi har valgt ut 3 av våre favorittprodukter å bruke på lange turer.

Julisis Rose Pearl Hydra Mask

Julisis Rose Pearl Hydra Mask hjelper kronisk tørre, irriterte hudtyper å gjenopprette hudens ungdommelige fylde, «sprett» og glød. Denne beroligende masken reduserer rødhet og irritasjon og synligheten til fine linjer. Cocktailen av ekstrakter bidrar til å styrke hudens beskyttelse, noe som øker fuktighetsbevaringen og styrker beskyttelsesbarrieren mellom huden og det daglige miljøet.

 

Amazing Space Botanical Beauty Pads For Eyes & Lips

Selvklebende øyepads med planteekstrakter og pleiende essensielle fettsyrer. Minsker linjer og rynker med hexapeptider. Fukter huden og motvirker hevelse og mørke ringer.

 

 

Amazing Space Bio-Cell Wrap

Biocell Face Wrap er en innovativ ansiktsmaske produsert avplantestammer. Korrigerer pigmentflekker og rødlig hudMasken fukter på et maksimalt nivå ved å binde fuktighet opp til 100 ganger sin egen tørrvekt.

 

Legg igjen en kommentar