Rettferdig handel for stammesamfunn i Burma

Den genuine økologiske serien Erbaviva, viser et stort miljøengasjement utenom det å lage økologiske produkter. Helt fra begynnelsen har de trofast støttet et av de største og eldste stammesamfunnene i Nord Thailand og Burma, nemlig The Pwo Karen Hill Tribe.

Noen av prosjektene der er å hjelpe til med ett mer bærekraftig jordbruk, og sørge for at barna får det helsetilbudet de trenger når de er syke.

Erbaviva kjøper alt deres stoffmateriale til emballasje gjennom dette prosjektet, og gir på denne måten en direkte økonomisk fordel til stammen. Baby Soap er det første produktet Erbaviva produserte, og kommer i en vakker tøypose nettopp fra dette stammesamfunnet.

Erbaviva sine glassflasker er laget av resirkulerbart mørkt glass som beskytter de dyrebare oljene fra lyset, og bevarer deres terapeutiske egenskaper. Når Erbaviva bruker plast, bruker  de resirkuleret miljøvennlig PE, i mørk plastikk for å bevare innholdet best mulig.

Prisene på Erbaviva sine produkter er spesiellt hyggelige, med sine 155 kr for en dusjsåpe, eller 175 kr for body lotion. De kommer i to forskjellige dufter, enten behagelige «Embrace«, eller beroligende «Relax» med lavendel. I tillegg kan de brukes av hele familien.

Har du små barn, får du en egen baby-serie, med søte små tegninger på flaskene. Denne fine tegningen på Baby Oil flasken smelter hvertfall mitt hjerte!

Legg igjen en kommentar