Babyshower

Har du planer om å arrangere en babyshower for din gravide venninne? I Norge er babyshower en ny feiring for mor og kulemagen. Babyshower er en flott anledning for å samle jentene og en fin mulighet for å ha jentekveld før livet til den kommende moren blir hektisk.

På en babyshower er det vanlig at gjestene har med gaver til mor og barn. Det pyntes opp med ballonger, bleiekake, duker, servietter m.m i tradisjonsfargen rosa eller blått. Vet ikke den vordende moren hvilket kjønn huleboeren er pyntes det opp i begge fargene.  Det finnes utallige mange morsomme babyshower leker og quiz, som man kan ha utover dagen. Bordet er dekket med masse god mat og alt er tilrettelagt for en hyggelig dag sammen.

Som tidligere nevnt så skal moren overøses med babygaver, både til mor og barn. Vi har derfor valgt ut noen gaveideer fra oss som mor garantert vil bli glad for 🙂

Myke, varme og lune, håndstrikkede tøfler som er farget med naturlige planteekstrakter og inneholder angora og merino ull. Kjempefine å ha med i baggen til sykehuset, pris 605kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Håndlaget øyemaske av silke og velvet, fylt med lavendel duft. Gir en bedre nattesøvn da den stenger alt lys ute og lavendel virker beroligende og avstressende, pris 455kr.

 

 

 

 

 

NEOM Feel Amazing Treats er et gavesett laget spesielt for gravide.          Settet er fylt av deilige produkter med bade olje, kroppsolje og travel candle. Her kan mor unne seg litt luksus med Cocooning laget av mandarin, ylang ylang og kamomille, pris 550kr.

 

 

 

 

 

 

 

The Organic Pharmacy Milk Bath gi en sensuell bad med økologisk melk, roseblader og eteriske oljer av Rose, Jasmine og Ylang Yang. Rik på melkesyre som mildt eksfolierer huden og etterlater den myk og smidig samtidig som roseblader flyter oppå vannet, pris 415kr.

 

 

 

 

 

 

 

Erbaviva Baby Oil kan brukes allerede til nyfødte. Bland noen dråper i badevannet eller bruk som en massasje olje. Har en delikat og rolig lukt av lavendel, mandarin og kamomille, som roer ned og gir glade barn, pris 155kr.

 

 

 

 

 

 

 

The Organic Pharmacy har fantastiske produkter til baby/barn. Mild, pleiende, beroligende og beskyttende laget av kamomille, aprikos og aloevera. Pris 205kr per stykk. Nappybalm 270kr.

 

 

 

 

 

 

Smokker i 100% naturgummi. Frie for bispenhol-A og PVC. Finnes i forskjellige størrelser og fasonger. Anatomisk/runde fra 0-12 mnd, pris 49kr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s