Gi barnet ditt den beste starten på livet ved å rense kroppen ved graviditet!

Mange er skeptiske til kosttilskudd når man er gravid. Det er mange forskjellige meninger om temaet og det er lett å bli forvirret!

Det er nå mye snakk om oppdrettslaks og de store mengene miljøgifter man får i seg hvis man spiser dette regelmessig. Disse giftstoffene lagres i stor grad i fettvevet i kroppen. Når kvinner så får barn avgiftes de- opptil 94 prosent av giftstoffene forsvinner da fra kvinnekroppen, via morsmelken skriver VG i dag. Dette betyr at babyen får en «gift-load» basert på det moren har fått i seg de siste 10-20 årene.

Chlorella er et veldig spennende kosttilskudd når det kommer til gravide og ammende. Forskning viser at tilskudd av Chlorella kan begrense overføring av dioxiner til morsmelk. Det vil si at ved å tilføre chlorella, begrenser man at babyen får i seg potensielt skadelige miljøgifter fra mor.

Bilde

Studier fra Japan beskriver hvordan 6 g chlorella om dagen, fra ca 14. uke i svangerskap frem til fødsel har gitt gode resultater for å unngå anemi(blodmangel), proteinuri(nyre-svekkelse) og ødemer(vannansamlinger). I tillegg bekreftes det at chlorella er en god og naturlig kilde til folat, B-12 og jern for gravide kvinner. Det kommer også frem at de som fikk chlorella hadde lavere sjanse for å få svangerskapsindusert hypertensjon (høyt blodtrykk).

Les mer om disse studiene her.

Begynn med tilskudd av chlorella så snart du bestemmer deg for å bli gravid. Jo tidligere du begynner, jo bedre effekt vil du få.

Les også om hvordan chlorella kan stoppe aldringsprosessen her.

Det er også viktig å tenke på hva du smører på huden når du er gravid. Hormonforstyrrende stoffer som finnes i mange hudpleieprodukter advares det sterkt mot når man er gravid eller ammer. Prøv gjerne hormonsjekk appen til telefonen din, om du ønsker å sjekke om dine produkter inneholder skadelige stoffer.

Legg igjen en kommentar