Ny, super hudpleieserie fra Amazing Space

På utkikk etter en hudpleie som arbeider mot aldringstegn, er illuminerende, eksfolierende og beskytter huden med kraftige antioksidant-egenskaper? Da er den nye Precious Skin-serien fra Amazing Space perfekt for deg! Produktene baserer seg på essenser av edelstener, perler og krystaller – som har vært brukt i tradisjonell kinesisk og ayurvedisk medisin gjennom århundrer.

 

Amazing Space Precious Crystal Water 3-in-1 Facial Cleanser

Rensende krystallvann både til ansikt, hals og øyeområdet med pleiende hvit geranium, grønn te og rensende perlemor. Renser huden skånsomt og grundig for fett og smuss, samt ansikts- og øyemakeup da den inneholder rensende perleessens og antibakteriell rosmarin.

 

 

Amazing Space Precious Geranium Boost Facial Tonic Mist

Sammentrekkende og fuktboostende ansikts-toner med essens av krystallinfusert blomstervann av lindrende vannlilje, rosa geranium og hibiskus som er rik på vitamin C. Brukes som en toner på renset hud for å trekke sammen porene eller når som helst i løpet av dagen som en fuktspray.

 

Amazing Space Precious Diamond Drops Liquid Facial Serum

Serum med lysreflekterende diamantpartikler som frisker opp og forfiner hudens overflate. Flytende og utglattende fuktekstrakt fra hydrolysert sodium hyaluronate og aloevera-juice. Rik, men lett opptakelig tekstur fra aminosyrer og beskyttende oligo elementer fra rosa havalge.

 

Amazing Space Precious Premium Pearl Face, Eye & Neck Cream SPF15

En luksuriøs ansiktskrem med diamant- og perleekstrakt som beskytter, forfiner og illuminerer hudens overflate. Damaskusrose, jasmin og søt mandel lindrer huden, sammen med oppstrammende og kollagen-boostende hexapeptider. Kremen inneholder også lecithin (en gruppe fettstoffer) og jojoba som er rike på vitamin F, sammen har de en plumpende og utglattende effekt på hudens.

Brukes om dagen som ansikt-, øye- og halskrem med beskyttelse fra SPF 15.

 

Amazing Space Precious Crushed Diamonds Facial Exfoliator

Eksfolierende gélé med pudder fra diamantstøv og ekstrakt av snøsopp, som er rikt på enzymer som eksfolierer bort døde hudceller. Forfiner hudens tekstur, strammer opp porer og booster aktivt hudens naturlige cellefornyelse.

 

Amazing Space Precious Sea-Pearl Mask Firming Facial Mask

Ansiktsmaske som nærer, fukter, strammer opp, forfiner hudens struktur og minsker porene med porpanidiol og hvit leire. Rik og pleiende, glatter ut huden med hvit havalge, rik på mineraler og oligoelementer fra havet. Filler-effekt fra hyaluronsyre og illuminerende perleekstrakter gir en flott glød.

 

Amazing Space Precious Hands Firming Cream

Hånd- og neglebåndskrem med nypekjerne og vitamin C som pleier og nærer huden aktivt. Rød havalge og rubin beskytter mot frie radikalier og gir en flott illuminerende glød.

 

Amazing Space Precious Kissable Lips Tourmaline Lip Balm

Pleiende leppebalm med turmalinsten for fin og naturlig tint på leppene. Balmen mykgjør og beskytter leppene med plantesmør»fra calendula, avocado, honning og mangosmør.

 

Legg igjen en kommentar