Har du prøvd kult-makeupen til RMS Beauty?

Rose-Marie Swift har vært en make-up artist i over 35 år, hennes arbeid har vært omtalt i Vogue, hun har jobbet med de beste motefotografene og sminken hennes er elsket av kjendiser over hele verden. Her kan du lese et intervju med henne i Costume.

Med en forkjærlighet for miljø og rene, økologiske ingredienser, og med prinsippet “less is more”, har hun tryllet frem en nydelig sminkeserie: RMS Beauty, som er blant verdens beste sminke når du vil skape lekker glød i huden!

Sjekk ut hele vårt herlige utvalg av RMS Beauty-produkter her!

Her er noen av våre favoritter!

RMS Beauty «Un» Cover-Up

Formulert for å fremheve hudens beste sider og forbedre hudens utseende, og ikke bare dekke den til. Ekstremt lettvektig og hydrerende, hjelper huden å fremstå forynget og glødende. Reduserer synligheten av porer og fornyer huden. Bruk den som en foundation eller en lett concealer. Smelter inn i huden samtidig som den dekker rødhet og ufullkommenheter.

 

RMS Beauty Wild With Desire Lipstick

RMS Lip Shine gir leppene dine et hint av skinn og farge som er både vakkert og nærende. Den inneholder næringsrik buritiolje, naturlige fettsyrer, og vitamin A og C som beskytter leppene med antioksidanter. De er rike og kremete, og superpigmenterte. Sitter godt – hele dagen!

 

RMS Beauty Eye Polish

RMS Beauty sine unike kremøyenskygger lager et slør av rene metalliske fargetoner og gir disse unike øyeskyggene en glødende, lysreflekterende overflate som ikke ses i tradisjonelle øyenskygger. De har en fast konsistens og skinnende kvalitet, med et ultramoderne utseende.

 

RMS Beauty Highlightere

Highlighter-multiprodukter som kan blandes med andre makeup-produkter for ekstra glød eller brukes for å gi strålende hud som highlighter. Finnes som både krem- og pudderhighlightere. Meghan Markle er en fan av kultfavoritten Living Luminizer, og det ryktes at hun brukte den også på bryllupsdagen sin! Ring oss på 22 44 61 42 eller kom innom butikken for å kjøpe denne (kommer i nettbutikk etter hvert)!

Legg igjen en kommentar