Nå kommer hoste og høst, og da er «Immiflex» er et must

Nå går det mot høst og kaldere dager, og det er lett å bli forkjølet eller syk. Er du kanskje allerede snufsete? Da har vi redningen for å styrke ditt immunforsvar.

Immiflex er et veldokumentert kosttilskudd som aktiverer ditt immunforsvar. Immiflex inneholder betaglukaner fra celleveggen i bakegjær (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og vitamin D. Dette er  med på å styrke immunforsvaret vårt, og veldig spennende da det bygger på et flere tusen år gammelt utgangspunkt. Menneskekroppen har alltid hatt en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og mekanismen som aktiveres av ingrediensen i Immiflex er basert på dette. Betaglukanene i ImmiFlex aktiverer de viktige immuncellene vi har i kroppen, til å tro at fiendtlige intrengere i kroppen er gjær.  På denne måten blir inntrengerne angrepet og bekjempet av imuncellene våre som kalles «neutrofiler».

Produktet er i omfattende kliniske studier dokumentert å styrke immunforsvaret og infeksjonsmotstanden, i tillegg til at vitamin D har mange dokumenterte virkninger for et sterkt immunforsvar.

Immiflex kommer i pakninger med 30 kapsler, og man tar en kapsel om dagen for å være «fit for fight» gjennom høsten og vinteren. Immiflex kommer også til Barn, Immiflex Kids. De koster kr 199,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s