Bitter er en Urtetinktur som ønsker din Flate Mage Velkommen

Spiser du sunt og godt til hverdags, men føler likevel at du fortsatt sliter med en mage som blir oppblåst og uvel? Føler du ubehag ved fettrike, litt større måltider uten at du egentlig har spist for mye? Eller kanskje du stress-spiser og føler at maten bare ligger som en ufordøyd klump i magen og du skulle ønske det var noe å gjøre med dette? Da har vi oppdaget noe som hjelper.

Premium Bitter er en urtetinktur fra Supernature, som er et vidundermiddel av en annen dimensjon mot trøblete og oppblåst mage. Bitter virker på den måten at den har en stimulerende virkning på lever og galle, setter i gang  fordøyelsessaftene våre fra det øyeblikket den kommer i munnen, og hjelper til å fordøye maten i magen. Det er galle som fordøyer fett og spesielt gallesaftene lar seg stimulere av det bitre (bl.a. ryllik, galanga, søterot, kvann, sikori, bukkeblad, og bitter appelsin).

Bitter virker dermed krampeløsende og luftdrivende mot luft i magen. Når vi spiser og føler oss uvel spesielt ved usunne, fettrike eller større måltider, er den tunge følelsen i magen ett symptom på at maten blir liggende i magen ufordøyd. Istede for å bli tatt opp og gi oss de næringsstoffene vi trenger, blir maten liggende i magen, råtner og gir illeluktende gasser som skaper kvalme, oppblåsthet og en uggen følelse. Noen dråper av bitter 3 ganger om dagen før måltider er redningen. 10-30 dråper blandes ut i litt vann. Doseringen kan økes til maks 30 dråper 3 ganger daglig. Bitter bør brukes med forsiktighet av gravide og ammende, men kan brukes til barn.

Noen positive virkningene ved Bitter er altså:

Øker utskillelse av magesafter
Stimulerer  fordøyelsen
Stimulerer til opptak av viktige fettsyrer og fettløselige vitaminer (vitamin E, D, A og betakaroten)
Motvirker luft i magen/oppblåst mage
Virker krampeløsende mot mageknip

Virker betennelseshemmende
Kan motvirke og forebygge urolig mage/feriemage
Lett urindrivende
Brukes som del av en detox
Styrker immunforsvaret
Varmende

Naturen har gitt oss 4 (5) forskjellige smakssanser, og den vi stimulerer aller minst er den bitre smaken. Prøv derfor Premium Bitter slik som vi har gjort, og ønsk din flate mage velkommen.

I tillegg til riktig kosthold, mindre stress, trening i hverdagen og generell velvære, kan du lese mer om hva som kan hjelpe din fordøyelse her

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. […] av at maten blir liggende ufordøyd i magen, men kan unngås med noen smarte grep. Ta 15-30 dråper Bitter i et glass med vann eller rett i munnen før måltidet. Dette stimulerer lever og galle til å sette […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s