Beskytt huden mot solen innenfra i sommer

Mens de fleste er flinke med å bruke solkrem, er det ikke alle som tenker på å spise matvarer som styrker hudens naturlige solbeskyttelse. Det aller viktigste stikkordet her er antioksidanter. Soleksponering forårsaker produksjon av frie radikaler i huden. Det er disse som fører til solskader og aldringstegn vi helst vil være foruten. Antioksidanter hjelper oss å nøytralisere frie radikaler og gir oss en sunnere hud. 

Les også våre tips til smart soling her!

Dette er våre tre favoritthjelpere i sommer:  

Super Naturlig C

Dette C vitamin tilskuddet inneholder ekstrakt fra Indisk stikkelsbær, Amla som har den høyeste konsentrasjonen av naturlige C-vitaminer, og i tillegg andre viktige antioksidanter som beskytter cellene i huden vår. C vitamin styrker også de små blodårene i huden og forebygger sprengte blodkar.

 

                                           

 

Spirulina

Denne algen inneholder store mengder betakaroten som omdannes til A vitamin i kroppen. Dette hjelper oss med å skape en jevn og fin brunfarge, samtidig som antioksidantene beskytter huden. 

Spirulina virker også veldig energigivende. Så hvis man trenger en liten boost er det lurt å begynne dagen med spirulina, og fylle opp igjen ved middagstider så man får litt energipåfyll til kvelden. For alle vegetarianere er spirulina en super kilde til jern og vitamin B-12 som det ofte kan bli for lite av  i et vegetarisk kosthold.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s