Tilskudd av enzymer kan gjøre underverker for din fordøyelse..

Hender det at du føler deg oppblåst, har sure oppstøt eller halsbrann? Plages du av og til av forstoppelse, diare eller rett og slett bare en uggen følelse etter å ha spist? Er det vanskelig å sette fingeren på hva som trigger dine symptomer? Det er ikke nødvendigvis noe du reagerer på, men det kan hende du ikke har tilstrekkelig med enzymer i kroppen som skal til for å bryte ned proteiner, fett og karbohydrater i maten du spiser.

I moderne matvareproduksjon blir det meste av aktive og naturlige enzymer i maten ødelagt på grunn av varmebehandling, noe som fører til større press på kroppens organer fordi man må bryte ned maten i større grad. Kroppen er helt avhengig av å bryte ned proteiner, fett og karbohydrater på en skikkelig måte for at vi skal kunne ta opp matens næringsstoffer  gjennom tarmveggen og videre opp i blodet. Dette er nødvendig for at kroppen skal kunne bruke disse næringsstoffene til å reparere og lege seg selv, til å gi energi samt fjerne giftstoffer.

Mage og tarmbesvær kan være et resultat av ufordøyd mat. Dette kan skape problemer som luft, oppblåsthet, løs eller treg mage og også påvirke hud, hår og negler fordi kroppen får opphopninger av giftstoffer og matrester som plager din kropp.

SuperZym kan være reddningen. Dette er et bredspektret enzymkompleks som er 100% naturlig og inneholder hele 12 forskjellige enzymer som hjelper din fordøyelse. Det er i tillegg spesialtilpasset et nordisk kosthold,  og enzymene er fra vegetabilske kilder.  I tillegg er enzymene i SuperZym aktive i alle pH-miljøer og derfor virksomme gjennom hele vår fordøyelsesprosess og -kanal. Tross bearbeidet mat i det daglige kan du nå få en velfungerende mage og tarmfunksjon, få økt velvære, energi og vitalitet 🙂

Lær mer om SuperZym

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s